Από τον Σχινιά η σέντρα του μπιτς σόκερ

Από τον Σχινιά η σέντρα του μπιτς σόκερ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «Καράβι» του Σχινιά θ’ ανοίξει αυτή τη χρονιά… πανιά το φετινό πρωτάθλημα μπιτς σόκερ. Κορυφαίοι «αστέρες» του παρελθόντος αλλά και νέα παιδιά φέρονται αποφασισμένοι να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε αγώνες που θα διεξαχθούν σε επτά περιοχές της χώρας μας. Στο μεταξύ, στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου θα γίνουν αγώνες (16 – 18/6) της πρώτης φάσης του γκρουπ Β΄ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι δύο πρώτες ομάδες θα πάρουν την πρόκριση για το Λιντς της Αυστρίας (14 – 16/7) όπου  θα διεκδικήσουν την άνοδο στο γκρουπ Α΄ και από εκεί για την πρόκριση στα τελικά του δευτέρου παγκοσμίου κυπέλλου (Δεκέμβριος του 2006 στη Βραζιλία). 

«Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις», δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής, Δημήτρης Σαραβάκος. Αυτή τη χρονιά αγώνες, επίσης, θα διεξαχθούν σε Ηράκλειο (23 – 25/6), Ν. Πόρους (30/6 – 2/7), Πετριές Εύβοιας (6 – 9/7), Καβάλα (21 – 24/7), Κέρκυρα 27 – 30/7) και Αγ. Κοσμά (1 – 6/8).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή