Ασχημα τα μαντάτα για Ρούνι

Ασχημα τα μαντάτα για Ρούνι

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον θα μπορεί ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αγγλίας Σβεν Γκόραν Ερικσον να επιλέξει 23 υγιείς ποδοσφαιριστές εγκαίρως, έπειτα από τις χθεσινές εξελίξεις στην υπόθεση του τραυματισμού του επιθετικού Γουέιν Ρούνι. Ο άτυχος νεαρός συνεχίζει τη θεραπεία του μήπως και προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά με τον αρχικό προγραμματισμό της εξέτασής του στις 14 Ιουνίου, ο Ερικσον θα έπρεπε αναγκαστικά να τον συμπεριλάβει στην αποστολή και να περιμένει εάν τελικά θα μπορεί να τον εμπιστευτεί μετά τη φάση των ομίλων. Επειτα από χθεσινή συνάντηση του ιατρικού τμήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτνετ, του αντίστοιχου της εθνικής ομάδας και με την παρουσία των δύο προπονητών, αποφασίστηκε η εξέταση αυτή να γίνει μια εβδομάδα πιο πριν, στις 7 του μήνα, κι αυτό δεν έχει άλλο στόχο παρά να βγουν κάποια συμπεράσματα προτού εκπνεύσει η προθεσμία των ομοσπονδιακών προπονητών να δηλώσουν αλλαγές στα ρόστερ τους (για την Αγγλία η καταληκτική ημερομηνία είναι η 9η Ιουνίου, μιας και ξεκινάει τις υποχρεώσεις της την επομένη).

Μολονότι πάντως ο Ερικσον εξακολουθεί να εμφανίζεται αισιόδοξος, τα νέα δεν πρέπει να θεωρούνται ευχάριστα, μιας και σε σχετική της ανακοίνωση η Γιουνάιτεντ τονίζει ότι ο τραυματισμός του παίκτη της είναι πιο σύνθετος απ’ όσο εικάζεται και μάλλον θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να επανέλθει ο Ρούνι στην αγωνιστική δράση. Πρώτοι στη λίστα των… αναπληρωματικών για την Εθνική Αγγλίας είναι οι Ζερμέν Ντεφόου και Αντι Τζόνσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή