Ο Γάλλος Μπιζοτά… μαρτύρησε την ΑΕΚ

Ο Γάλλος Μπιζοτά… μαρτύρησε την ΑΕΚ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέμα ημερών, ίσως και ωρών, είναι ν’ ανοίξει ο φάκελος που κρατά ο Ντέμης Νικολαΐδης και ν’ αποκαλυφθεί το επτασφράγιστο μυστικό της ΑΕΚ, με τ’ όνομα του νέου προπονητή της ομάδας. Ο πρόεδρος της «Ενωσης», όπως διαρρέει το στενό του περιβάλλον, έχει πάρει την απόφασή του και το μόνο που απομένει είναι η χρονική στιγμή που θα γίνει η ανακοίνωση. Ωστόσο, υπολόγιζε χωρίς τον… ξενοδόχο. Ο Γάλλος Ντομινίκ Μπιζοτά, μιλώντας στην εφημερίδα L’ Equipe, αποκάλυψε ότι έχει επαφές με τους διοικούντες την ΠΑΕ. «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του 45χρονου τεχνικού σε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την πρόσληψή του, γεγονός που γίνεται ακόμη πιο χειροπιαστό από την πρόθεση του Ιλια Ιβιτς να σταματήσει να δέχεται προτάσεις από μάνατζερ, διαμηνύοντάς τους πως ο διάδοχος του Φερνάντο Σάντος έχει βρεθεί. Ο Ντομινίκ Μπιζοτά αποχώρησε από τον πάγκο της Σοσό στις 16 Μαΐου και ενώ είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι του 2005 διαδεχόμενος τον Γκι Λακόμπ και την οδήγησε στη 15η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος. Πριν από τη Σοσό κάθισε στον πάγκο των Αζαξιό και Κλερμόν (Β΄ κατηγορίας). Εν τω μεταξύ, παρά τη στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα του προπονητή, η ΑΕΚ δραστηριοποιείται στο μεταγραφικό παζάρι και διαπραγματεύεται την απόκτηση των Περπαρίμ Χετεμάι και Τιάγκο. Σε ό,τι αφορά τον 19χρονο Φινλανδό μεσοεπιθετικό, έχει καταθέσει πρόταση περίπου 300.000 ευρώ στην Ελσίνκι, η οποία ζητάει 500.000. Αναφορικά με τον Τιάγκο, οι Βούλγαροι θέλοντας να ανεβάσουν την τιμή του Βραζιλιάνου, με βουλγαρικό διαβατήριο, αφήνουν να διαρρεύσει πως η Λανς προσφέρει 800.000 ευρώ για τον 27χρονο αριστερό μπακ. Παράλληλα, έρχονται προτάσεις από το εξωτερικό για τον Κώστα Κατσουράνη. Η Μπενφίκα και η Λα Κορούνια φέρονται να είναι δύο εκ των μνηστήρων του αρχηγού της «Ενωσης», ωστόσο την περίπτωσή του εξετάζουν και σύλλογοι από τη Γερμανία και τη Γαλλία. Οι αξιώσεις της ΑΕΚ για πιθανή παραχώρηση του παίκτη κυμαίνεται στα 2,5-3 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή