Παράδοση των Σανς άνευ όρων

Παράδοση των Σανς άνευ όρων

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Ντάλας Μάβερικς ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας που είχαν χάσει από τους Φοίνιξ Σανς στους τελικούς του ΝΒΑ για τη Δυτική περιφέρεια και στον τρίτο αγώνα νίκησαν 95-88 τους «Ηλιους». Ο Ντιρκ Νοβίτσκι «μάγεψε» με τους 28 πόντους που σημείωσε και τα 17 ριμπάουντ που κέρδισε, ενώ είχε ακόμα δύο κοψίματα και πέντε ασίστ.

Οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο στον τρίτο τελικό της Δύσης και ο Γερμανός σέντερ περιέγραψε το «κλειδί» της δεύτερης νίκης των Μάβερικς: «Ξέρω ότι είναι κλισέ, αλλά η άμυνά μας ήταν η καλύτερη επίθεση». Ο Τζέισον Τέρι που πέτυχε 19 πόντους και ο τρίτος σκόρερ των Τεξανών, μετά τον Νοβίτσκι και τον Χάουαρντ (22 π.), τόνισε ότι τρεις παίκτες του Ντάλας ήταν αρκετοί για την επίθεση της ομάδας, γιατί στην άμυνα έμοιαζαν να παίζουν έξι παίκτες!

Ο Καναδός πλέι μέικερ των Σανς, Στιβ Νας, που είχε 21 πόντους και 7 ασίστ, μίλησε για «αμαχητί» παράδοση της ομάδας του: «Ημαστε εκεί έξω με κατεβασμένα κεφάλια και χωρίς χαμόγελο. Δεν παλέψαμε. Δεν παίζουμε με την απαραίτητη «φωτιά» που χρειάζεται για να νικήσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή