O Παγδατής νίκησε και το χώμα του Ρολάν Γκαρός

O Παγδατής νίκησε και το χώμα του Ρολάν Γκαρός

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα χωμάτινα γήπεδα έχουν δυσκολέψει κατά καιρούς τον Μάρκο Παγδατή, αλλά αυτό απ’ ό,τι φαίνεται ανήκει στο παρελθόν, καθώς ο Κύπριος τενίστας προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός. Σε αναμέτρηση για τον α΄ γύρο της διοργάνωσης επικράτησε του Ισπανού, Αλμπερτ Πόρτας, με 6-4, 6-4, 6-7, 6-1. Τώρα θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γάλλου Μπενετό, ο οποίος νίκησε τον Γιάνκο Τιπσάρεβιτς (Σερβία – Μαυροβούνιο) με 6-2, 6-4, 6-7, 3-6. Ο Γάλλος είναι ένας παίκτης μικρότερης αξίας από τον Παγδατή, αλλά αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του και φέρνει καλά αποτελέσματα σε χωμάτινα γήπεδα.

Χωρίς εκπλήξεις συνεχίστηκαν χθες οι αγώνες στο Παρίσι. Η Αναστασία Μίσκινα (Ρωσία, 10η) νίκησε τη Σάνια Μίρζα (Ινδία) 6-4, 6-1, η Ζιστίν Ενίν Αρντέν (Βέλγιο, 5η) την Ανί (Εσθονία) με 6-3, 6-0, η Μαρτίνα Χίνγκις (Ελβετή 12η) την Λίζα Ρέιμοντ με 6-2, 6-2, η Γκρένεφελντ (Γερμανία, 13η) την Πιν (Γαλλία) 6-1, 6-1, ο Τόμι Χας (Γερμανία, 23ος) τον συμπατριώτη του, Ράινερ Σίτλερ, με 6-4, 6-3, 6-3 και ο Ρόχους (Βέλγιο, 27ος) τον Φορέ (Γάλλος) με 6-1, 6-4, 6-2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή