Γιαννουρής: Μεγάλη η διαφορά επιπέδου

Γιαννουρής: Μεγάλη η διαφορά επιπέδου

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πανιώνιος δεν έπεσε αμαχητί στον πρώτο αγώνα της ιστορίας του στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας του πόλο. Η ήττα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2005, Ποζίλιπο με 9-14 μέσα στη Νάπολη, ήταν αναμενόμενη, αφού, όπως λέει ο προπονητής, Γιάννης Γιαννουρής, υπάρχει μεγάλη διαφορά επιπέδου. Επιπλέον, η ιταλική ομάδα έχει πολλές λύσεις από τον «πάγκο» και βάθος. Αντίθετα, ο Πανιώνιος διαθέτει λίγους έμπειρους παίκτες (Ρέππας, Λούδης, Θωμάκος, Μπέιλι, Γκέργκελι) και επτά κάτω των 20 ετών. Αυτό, φυσικά, είναι επιλογή του προπονητή και του σωματείου, που «χτίζουν» ομάδα για το μέλλον.

«Οταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο, διαπιστώνεις ότι θέλεις πολλή δουλειά για να φτάσεις εκεί. Μακάρι ν’ αγωνιζόμασταν κάθε μέρα με τέτοιες ομάδες. Είναι πολύ θετικό για εμάς, που φέτος θ’ αντιμετωπίσουμε τόσο ισχυρούς αντιπάλους. Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συνεχώς. Οι νεαροί παίκτες μας μαζεύουν εμπειρίες για μετά 2-3 χρόνια», λέει ο κ. Γιαννουρής.

Ο Πανιώνιος στον προχθεσινό αγώνα προηγήθηκε 1-0, αλλά μετά βρέθηκε να χάνει με 1-4. Ουσιαστικά εκεί είχε κριθεί το αποτέλεσμα, αλλά, όπως τονίζει ο κ. Γιαννουρής, η ομάδα του δεν παραδόθηκε. «Ηταν καλό που σημειώσαμε εννέα γκολ μέσα στη Νάπολι, αλλά δεχθήκαμε 14. Χάσαμε δύο πέναλτι. Σε αυτά τα παιχνίδια, αν δεν κάνεις το 100% σε κάθε τομέα, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια και μόνο ωφελημένοι θα βγούμε», υπογραμμίζει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή