ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΘΝΙΚΗ

Εισιτήρια διαρκείας

Τα θετικά αποτελέσματα της εθνικής ομάδας οδήγησαν την ΕΠΟ στην απόφαση να διαθέσει εκ νέου εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες των πρωταθλητών Ευρώπης στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008. Η διάθεση ξεκινάει στις 12.00 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας. Εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται επίσης από το εκδοτήριο της θύρας 17 του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (από το Σάββατο 2/12/2006, ώρες 10.00-17.00) και τα γραφεία της ΕΠΟ στη Λεωφόρο Συγγρού 137 (από τη Δευτέρα 4/12/2006, ώρες 09.00-14.00). Τα εισιτήρια διαρκείας αντιστοιχούν στους πέντε εντός έδρας αγώνες της Εθνικής ομάδας στο Καραϊσκάκη, δηλαδή κατά σειρά με Τουρκία (24/3/2007), Ουγγαρία (2/6), Μολδαβία (6/6), Βοσνία (13/10), Μάλτα (17/11). Ο κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως 4 εισιτήρια διαρκείας.

ΟΦΗ – ΜΑΟΥΡΕΡ

«Μπορούμε με Ξάνθη»

«Ο ΟΦΗ μπορεί να νικήσει και χωρίς τον Ντρούλιτς» ήταν η απάντηση του Ράινερ Μάουερ στις ανησυχίες των οπαδών για την απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας από το κρίσιμο παιχνίδι με την Ξάνθη. «Είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει όλα τα τελευταία παιχνίδια, έχει καλούς παίκτες και έχει τους ίδιους στόχους με μας. Είναι δύσκολος αγώνας, αλλά μπορούμε να τον κερδίσουμε» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε ότι η διοίκηση γνωρίζει ποιον παίκτη έχει ζητήσει για τον Γενάρη, αλλά δεν είπε κάτι παραπάνω για να τον «φωτογραφίσει».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Χαμηλοί τόνοι

Να κατεβάσει τους τόνους εν όψει του αγώνα με τη Λάρισα επιχείρησε ο Νίκος Καραγεωργίου. «Ούτε γι’ αυτούς ούτε και για εμάς είναι τελικός. Ισως το χαρακτήρισαν έτσι σε μια στιγμή φόρτισης», τόνισε ο προπονητής του Εργοτέλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή