«Λαβράκι» για το Μαρούσι ο Τζαζβίν

«Λαβράκι» για το Μαρούσι ο Τζαζβίν

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» σκέφτηκαν στο Μαρούσι και ο Βόσνιος σέντερ Ερμίν Τζαζβίν, που πραγματοποίησε δύο καλές εμφανίσεις, στις ευκαιρίες που του έδωσε ο Λευτέρης Κακιούσης, θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Ο Τζαζβίν, που είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο με το Μαρούσι, έδωσε τις αγωνιστικές εγγυήσεις ότι μπορεί να βοηθήσει στις θέσεις των ψηλών και εξελίσσεται σε «λαβράκι» για την ομάδα των βορείων προαστίων. Η ΚΑΕ Αμαρουσίου ανακοίνωσε ότι επιφυλάσσεται για την επέκταση του συμβολαίου της με τον παίκτη και την επόμενη περίοδο.

Ο Ντράγκαν Λουκόφσκι χειρουργήθηκε επιτυχώς, όπως χαρακτηρίστηκε από τον ορθοπεδικό Λάκη Νικολάου, αλλά για τον χρόνο αποθεραπείας του και ιδιαίτερα τον προσδιορισμό της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη.

Ο πλέι μέικερ των «κυανέρυθρων» που τραυματίστηκε πριν από 15 μέρες στον αγώνα με τον Πανελλήνιο, θα πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ η ομάδα του θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί αναγκαστικά μόνο τον Παναγιώτη Καυκή στη θέση του πλέι μέικερ και παράλληλα αναζητεί τον αντικαταστάτη του Λουκόφσκι.

Στη χθεσινή προπόνηση του Πανιωνίου συμμετείχαν ο Νίκος Οικονόμου και ο Φώτης Βασιλόπουλος που δεν είχαν ταξιδέψει με την ομάδα τους στην Τουρκία, για το προχθεσινό παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ.

Αλλαγές στον Πανελλήνιο

Υπό δοκιμή στον Πανελλήνιο είναι ο Ντουμπράβκο Ζέμλιτς (30 ετών, 2.00 μ.), ενώ αντίθετα ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Καλαφατάκης σκέφτεται να αντικαταστήσει τον Αντρέ Πάτερσον με τον Γκάρι Τρεντ που φόρεσε πέρυσι τη φανέλα της ίδιας ομάδας.

Με πτήση τσάρτερ που ναύλωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα μεταβεί τη Δευτέρα στο Βελιγράδι η αποστολή της ομάδας, αλλά και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον Ερυθρό Αστέρα για την 6η αγωνιστική του ULEB Cup.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή