Για αποτέλεσμα στην Τούμπα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νίκη στην τέταρτη και τελευταία εξόρμησή του στη Θεσσαλονίκη, αναζητεί ο Πανιώνιος στον αυριανό αγώνα του με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, αν και οι «κυανέρυθροι» αναγνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας που έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Πανιώνιος που είχε αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ηρακλή και είχε «αγγίξει» τη νίκη στους αγώνες του με την Καλαμαριά και τον Αρη, πιστεύει ότι μπορεί να φύγει, τουλάχιστον, με τον βαθμό της ισοπαλίας από το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα επιθετική. Στην έδρα του, έχει δείξει ότι μπορεί και κερδίζει τα αποτελέσματα που χρειάζεται και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας», είπε ο Εβαλντ Λίνεν που απέκλεισε από την αποστολή του Πανιωνίου τον τραυματία Μπρέσκα, τον τιμωρημένο Μάκο και τους Ζέζελ και Καρνέιρο. Για τους δύο τελευταίους, ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε ότι δεν έδειξαν καλή εικόνα στις προηγούμενες προπονήσεις και η δουλειά τους δεν είναι μόνο η επίτευξη του γκολ. Η δοκιμασία του Πανιωνίου, στην Τούμπα, είναι η αρχή μιας τριάδας δύσκολων αγώνων για τους παίκτες του Λίνεν, αφού ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον φιλόδοξο ΟΦΗ και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Πανιώνιος βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια του στη Νέα Σμύρνη, κατάφερε να κερδίσει μόλις έναν βαθμό από τον Ατρόμητο και ηττήθηκε από την Ξάνθη.

– Ο Λίνεν διευκρίνισε ότι δεν είναι στις προθέσεις της ΠΑΕ και του ιδίου η πώληση των Σπυρόπουλου, Μάκου και Αραβίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή