Πλήγμα με Τραϊανό Δέλλα στην ΑΕΚ

Πλήγμα με Τραϊανό Δέλλα στην ΑΕΚ

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Τραϊανό Δέλλα θα δώσει η ΑΕΚ την πιο κρίσιμη μάχη της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο καθοριστικό τεστ χθες το πρωί, ο «Κολοσσός» ένιωσε έντονους πόνους στη γάμπα και από τη στιγμή που δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αγωνιστεί αύριο στις Βρυξέλλες, ο Φερέρ τον απέκλεισε από την αποστολή για να μην τον ταλαιπωρήσει. Ο Δέλλας θα συνεχίσει στην Αθήνα τη θεραπεία και προς το τέλος της εβδομάδας, θα φανεί αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Σκόντα Ξάνθη. Το κενό του στο κέντρο της άμυνας θα το καλύψει ένας από τους Μόρα και Παπασταθόπουλο, με πιθανότερο τον νεαρό, ο οποίος δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή της ΑΕΚ ταξίδεψε για τις Βρυξέλλες με μία ώρα καθυστέρηση, αλλά αυτό δεν έβγαλε την ομάδα από το πρόγραμμά της. Το ευχάριστο για τον Φερέρ είναι ότι οι Τσιρίλο, Μαντούκα, κέρδισαν τον αγώνα δρόμου και τέθηκαν στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι. Ακολούθησαν και οι δύο την αποστολή, με τον Ιταλό να θεωρείται σίγουρος για την ενδεκάδα. Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Λορέντζο Σέρα Φερέρ είναι οι Σορεντίνο, Χιώτης, Τζιωρτζιόπουλος, Μόρας, Παουτάσο, Τσιρίλο, Γεωργέας, Παπασταθόπουλος, Κυριακίδης, Ουντέζε, Ζήκος, Λάκης, Κονέ, Τόζερ, Ζούλιο Σέζαρ, Μαντούκα, Ντελίμπασιτς, Χέτεμαϊ, Καπετάνος, Λυμπερόπουλος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Εμερσον, Αλεξόπουλος, Ιβιτς, Λαγός, όπως και οι Πλιάτσικας, Καμπάνταης, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην UΕFΑ.

«Είναι ευχαρίστηση να παίζεις σε ένα τόσο σημαντικό ματς σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση. Είναι ένα μεγάλο ραντεβού και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η απουσία του Δέλλα είναι σημαντική. Θα μας λείψει ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής από ένα τόσο σημαντικό ματς, αλλά είναι η πραγματικότητα και πρέπει να τη δεχθούμε. Θα βρούμε την κατάλληλη λύση και η απουσία του δεν θα φανεί. Δεν μας ενδιαφέρει και δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι θα γίνει στο Μίλαν-Λιλ. Το μυαλό μας και η συγκέντρωσή μας πρέπει να είναι στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να νικήσουμε και να πάρουμε εμείς την πρόκριση χωρίς να περιμένουμε δώρα από άλλους» δήλωσε ο Σέρα Φερέρ κατά την αναχώρηση της αποστολής για τις Βρυξέλλες. Την προηγούμενη ημέρα, είχε μιλήσει στους παίκτες του και για να τους εμψυχώσει, τους είπε με έμφαση ότι έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία. Για να τους αποφορτίσει, μάλιστα, τους είπε να μην έχουν άγχος γιατί ακόμα και με ήττα, υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή