ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΩΝΙΚΟΣ

Ανακοίνωσε Παβιό

Ανακοινώθηκε χθες από την ΠΑΕ Ιωνικός η απόκτηση του Ζακ Ολιβιέ Παβιό, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου του 2007 θα γίνει μόνιμος κάτοικος Νίκαιας. Στο τέλος του μήνα, ο 32χρονος αμυντικός θα μείνει ελεύθερος από την Ξάνθη και φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ιωνικό για συμβόλαιο 1,5 έτους. Η διοίκηση διέψευσε χθες ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του τερματοφύλακα Κάρλος Κλετνίσκι από την Αργεντινή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

«Τρέχει» για Ρόχα

Αγώνα δρόμου κάνει ο Κριστιάνο Ρόχα για να παίξει την Κυριακή. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρίσκεται στο στάδιο της ενδυνάμωσης, είναι σε καλή κατάσταση και από αύριο αναμένεται να μπει σιγά σιγά στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση μετράει και ο Αντερσον. Αντιθέτως, ο Κούτσης δεν θα προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Μετά τις νίκες το πριμ

Μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη, το κλίμα στις τάξεις του «Γηραιού» έχει αλλάξει για τα καλά, κυρίως μετά την καταβολή των 40.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο έξτρα πριμ για τις δύο τελευταίες νίκες. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο αποφάσισε ότι ο Ζοέλ Επαλέ θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του στην πρεμιέρα του β΄ γύρου, κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο.

ΕΘΝΙΚΟΣ

Ενταση και εξελίξεις

Η νέα ήττα των «κυανόλευκων» από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους φιλάθλους, οι οποίοι αντέδρασαν με βαριά συνθήματα εναντίον του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Νίκου Πηρούνια, τον οποίο καλούσαν εν χορώ να παραιτηθεί. Από σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, Τζόκο Χατζέφσκι, ενώ επίκεινται και νέες συναντήσεις μεταξύ διοίκησης και παικτών, με θέμα την αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Πορεία για τον οπαδό

Περισσότεροι από χίλιοι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν έκαναν σιωπηλή πορεία διαμαρτυρίας προχτές στη γαλλική πρωτεύουσα κατά της αστυνομίας και στη μνήμη του 25χρονου οπαδού του συλλόγου που σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικού πριν από 12 ημέρες. Η πορεία έληξε ομαλά.

ΒΕΡΝΤΕΡ

Κοντά στο «αντίο» ο Κλόζε

Προσφορές για τον σπουδαίο της στράικερ Μίροσλαβ Κλόζε θα δέχεται από το τέλος της περιόδου η Βέρντερ, μολονότι το συμβόλαιό του λήγει το 2008. Ο 28χρονος πρώτος σκόρερ του πρόσφατου Μουντιάλ έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει εκτός Γερμανίας. Οι «πράσινοι» της Βρέμης θα του προτείνουν νέο συμβόλαιο, αλλά αν δεν συμφωνήσουν θα τον αφήσουν να φύγει από τον Ιούνιο, με το αζημίωτο βέβαια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή