Μόνιμος… κάτοικος Ρέντη ο Κόκκαλης

Μόνιμος… κάτοικος Ρέντη ο Κόκκαλης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αγώνας με τη Σαχτάρ πήρε τον χαρακτήρα τελικού. Το αποτέλεσμά του θα έκρινε το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού, ενώ υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να γίνει η αφετηρία εξελίξεων. Το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης επισκέφθηκε χθες, για δεύτερη ημέρα, στη σειρά τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, δείχνει στην πράξη πόσο κρίσιμο ήταν το παιχνίδι με τους Ουκρανούς.

Ο κ. Κόκκαλης ζήτησε πριν απ’ την προπόνηση της Δευτέρας νίκη με κάθε τρόπο. Μάλιστα, τόνισε σε όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα ότι θα έχουν πρόβλημα αν δεν εξασφαλίσουν τη νίκη. Χθες, ο κ. Κόκκαλης μετέβη ξανά στου Ρέντη. Απ’ το 1993, οπότε βρίσκεται στην ηγεσία των Πειραιωτών, ουδέποτε έχει πράξει κάτι ανάλογο.

Από μόνη της αυτή η κίνηση φανέρωσε τη μεγάλη επιθυμία του προέδρου της ομάδας για νίκη. Παράλληλα, επιβεβαίωσε όλους όσοι θεωρούσαν το χθεσινό παιχνίδι με τη Σαχτάρ ως ένα απ’ τα πλέον κρίσιμα στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο κ. Κόκκαλης δεν μίλησε χθες στους παίκτες. Απλώς, πέρασε μια βόλτα απ’ τις εγκαταστάσεις στου Ρέντη, όπου το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν από βραδινούς αγώνες. Παρακολούθησε τις ασκήσεις των παικτών, ενώ είχε συνομιλία για περίπου δύο λεπτά με τον τεχνικό της ομάδας, Τροντ Σόλιντ.

Η παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη αναμφίβολα ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους παίκτες της ομάδας. Το θέμα, ωστόσο, ήταν αν η προεδρική εντολή θα λειτουργούσε ευεργετικά για την ομάδα…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή