Το πιο δυνατό τεστ με τη Μακάμπι δίνει ο ΠΑΟ

Το πιο δυνατό τεστ με τη Μακάμπι δίνει ο ΠΑΟ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός περιμένει με «ανοιχτές αγκάλες» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την αυριανή αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος, έκανε κάλεσμα στον κόσμο του «τριφυλλιού», αλλά ένας παλιός γνώριμος του ΠΑΟ δεν θα έρθει στην Αθήνα. Ο Ρόντνεϊ Μπιούφορντ αναμενόταν να επιστρέψει, ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, αλλά μόλις χθες η ομάδα του «λαού» αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Αμερικανό φόργουορντ.

Αν οι «πράσινοι» φτάσουν στην έβδομη νίκη τους και παραμείνουν αήττητοι στην Ευρωλίγκα, θα εξασφαλίσουν κατά 50 τοις εκατό την πρώτη θέση του β΄ ομίλου, ενώ δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την πρόκριση στην επόμενη φάση, δεδομένων των εμφανίσεων που έχουν κάνει οι πρωταθλητές Ελλάδας και των νικηφόρων αποτελεσμάτων τους.

– Το ποσοστό της έκπληξης που του αντιστοιχεί στο αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα του με την Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει ο Αρης, που αναχωρεί σήμερα για τη Βαρκελώνη. Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Γιάννης Γιαννούλης, αλλά δεν πρόκειται να ταξιδέψει στην Ισπανία.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά και συνάμα ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο ομάδες, για ξεχωριστούς λόγους για την κάθε μια. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και κανείς δεν μπορεί να μας αποτρέψει από το να ονειρευόμαστε και να έχουμε φιλοδοξίες», δήλωσε ο Γιώργος Σιγάλας για την αναμέτρηση του Αρη με την ομάδα του Μιχάλη Κακιούζη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή