ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟΨΕ είναι η μεγάλη ώρα της ΑΕΚ. Η ώρα για έναν από τους μεγάλους στόχους που είχε βάλει ο Ντέμης Νικολαΐδης, όταν αναλάμβανε την τύχη του «Δικεφάλου». Να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Και σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά πολύ περισσότερο σε οικονομικό. Διότι στο πρώτο πιστεύουμε πως ούτως ή άλλως, αν επιτευχθεί η πρόκριση, η επιτυχία θα είναι μεγάλη. Συγκρινόμενη πάντα με τα δεδομένα που υπήρχαν πριν από τρία χρόνια. Στο οικονομικό όμως επίπεδο δίνει στον πρόεδρο της ΠΑΕ τη δυνατότητα να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η ΤΥΧΟΝ δικαιολογία «δεν μπορούμε να πάμε παραπέρα στην Ευρώπη» δεν θα είναι αποδεκτή από τους οπαδούς του «Δικεφάλου». Διότι η καλή ευρωπαϊκή πορεία για την επόμενη περίοδο προϋποθέτει σχεδιασμό από τώρα. Και αυτό το ξέρει και ο Ντέμης, αλλά και ο Φερέρ, που ήδη έχει ζητήσει μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο. Επομένως, το ζητούμενο, εκτός από το να κυνηγήσει η ομάδα τη συνέχεια στην ευρωπαϊκή της παρουσία, είναι και να σχεδιάσει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία το μέλλον. Επενδύοντας αποδοτικά σε έμψυχο υλικό, τα λεφτά που ήδη έχει εισπράξει και σε περίπτωση πρόκρισης στους «16» θα ξεπεράσουν τα ένδεκα εκατομμύρια ευρώ.

ΕΙΝΑΙ σίγουρο πως πολλοί δεν πίστευαν, όταν ο Νικολαΐδης έπαιρνε την ΑΕΚ, ότι θα είχε μια τόσο γρήγορη πορεία προς την κορυφή. Σ’ αυτό συνετέλεσε και πως εκτός του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν είχε να ανταγωνιστεί άλλη ομάδα. Ομως, γεγονός είναι πως τα κατάφερε να βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από τους «αιωνίους». Και δεν αναφερόμαστε στη βαθμολογία, αλλά στην παρουσία ως ομάδα. Και αυτό είναι το σπουδαιότερο.

ΟΜΩΣ, παράλληλα είναι και επικίνδυνο και δεν πρέπει να ξεγελαστεί κανείς από το γεγονός πως αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Διότι αυτή η θέση οφείλεται στην ικανότητα του Φερέρ να βγάζει… λαγούς από το καπέλο. Και αυτοί κάποτε θα τελειώσουν, αν ο Νικολαΐδης δεν φροντίσει να του βάλει κι άλλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή