ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΗΡΑΚΛΗΣ: Στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ιωνικό, στη Νίκαια, έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους ο Γιόζεφ Μπουμπένκο και οι παίκτες του, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για δύσκολη έξοδο, αφού και οι δυο ομάδες «καίγονται» για τους βαθμούς. Η προετοιμασία του «Γηραιού» ξεκίνησε με φιλικό κόντρα στην ομάδα των Νέων. Η ανδρική ομάδα κέρδισε με 4-1, χάρη σε γκολ των Ρίβας, Παναγιωτόπουλου και δύο του Καπετάνου, ενώ τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο ο Γιάντσης.

ΟΦΗ: Τους Μπελεβώνη και Πίτσο στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα στερηθεί ο Ράινερ Μάουρερ. Οι δυο παίκτες συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες και ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε ότι θα εκτίσουν την ποινή τους ο πρώτος στο ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά και ο δεύτερος κόντρα σε εκείνον του Νότου. Κατά τα άλλα, η ήττα από την Ξάνθη έχει περάσει πλέον σε δεύτερη μοίρα, καθώς προέχει η δύσκολη εκτός έδρας αποστολή της Κυριακής, κόντρα στον Πανιώνιο.

ΜΟΥΡΙΝΙΟ: Περιπετειώδης ήταν η παραμονή του αγώνα της Τσέλσι με τη Λέφσκι για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονες ημικρανίες. Ο προπονητής των «μπλε» πέρασε όλα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, τα οποία κράτησαν πολλές ώρες, και εν συνέχεια του δόθηκε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Πορτογάλος πήγε στην προπόνηση της ομάδας του και βρέθηκε στον πάγκο στη χθεσινή αναμέτρηση του «Στάμφορντ Μπριτζ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή