Κρίσιμη επαφή για Βοτανικό

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ κρίσιμη χαρακτηρίζεται από κύκλους του Παναθηναϊκού η σημερινή συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Γιώργο Σουφλιά, με θέμα συζήτησης το νέο γήπεδο στον Βοτανικό. Είναι η πρώτη κατ’ ιδίαν συζήτηση των δύο ανδρών μετά τον «πάγο» που έβαλε δημοσίως ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ πριν από περίπου δύο εβδομάδες και αφού μεσολάβησε την περασμένη Παρασκευή η συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με τον Γιώργο Αλογοσκούφη, όπου ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα εκταμιευτούν τα απαιτούμενα κονδύλια για τα έργα υποδομής στον Βοτανικό, που είναι απαραίτητα. Πολλά περισσότερα για το γηπεδικό θα γίνουν γνωστά την ερχόμενη Δευτέρα, με τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Είναι η πρώτη λεπτομερής ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν το γήπεδο του Βοτανικού και είναι πιθανόν να συνδυαστεί με την παρουσίαση της προμελέτης και της μακέτας.

– Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός τα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για τον 24χρονο επιθετικό Ροντρίγκο Σόουζα, πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα Βραζιλίας με 17 γκολ. Το 50% των δικαιωμάτων του Σόουζα ανήκει στην πορτογαλική Μαριτίμο, η οποία τον έχει δώσει δανεικό στην Γκόιας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2007, και το άλλο 50% σε γραφείο μάνατζερ. ΜΜΕ της Βραζιλίας ανέφεραν ότι οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν, αλλά για όλα αυτά η διοίκηση δηλώνει άγνοια. «Δεν μας έχει καν προταθεί» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

– Αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Αργύρη Μήτσου, τους Βέλιτς, Μουνιόθ και τους τρεις αρχηγούς (Παπαδόπουλο, Γκούμα, Μόρις), επισκέφθηκε χθες την πρεσβεία της Ουγγαρίας και υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Φέρεντς Πούσκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή