Ξύλο έπαιξαν Εκι – Μάντζιος

Ξύλο έπαιξαν Εκι – Μάντζιος

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα χέρια ήλθαν χθες στην πρωινή προπόνηση, για ασήμαντο αφορμή και αιτία, ο Εκι Γκονζάλες με τον Βαγγέλη Μάντζιο και χρειάστηκε η (δυναμική) παρέμβαση του Βέλιτς και των πλέον ψύχραιμων συμπαικτών τους, για να μην ξεφύγουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Το περιστατικό προκλήθηκε από τις συνεχείς παρατηρήσεις του Εκι προς τον Ελληνα διεθνή την ώρα του διπλού, οι οποίες συνεχίστηκαν παρότι αρκετές φορές ο Μάντζιος του ζήτησε να μη μιλάει και να ασχολείται με το παιχνίδι. Κάποια στιγμή ο Μάντζιος αντέδρασε και έβρισε τον Αργεντίνο, που απάντησε με μια… κουτουλιά! Πριν προλάβουν να μπουν στη μέση οι συμπαίκτες τους, ο Μάντζιος αντεπιτέθηκε και έριξε μια γροθιά, χωρίς να υπάρξει συνέχεια καθώς επενέβησαν αρκετοί παίκτες, με πρώτο τον Εμπέντε. Τους χώρισαν (με το ζόρι, είναι αλήθεια) και προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν.

Το περιστατικό αυτό ανέβασε τους τόνους και προκάλεσε εντάσεις. Στα αποδυτήρια, μετά την προπόνηση, αρκετοί παίκτες ήταν εκνευρισμένοι για τα νεύρα που έχει τον τελευταίο καιρό ο Γκονζάλες και κουβέντα στην κουβέντα, αντί να καταλαγιάσουν τα πάθη, η ατμόσφαιρα έμεινε για αρκετή ώρα φορτισμένη. Επενέβη ο Βέλιτς που προσπάθησε να ηρεμήσει τους παίκτες και να μείνει το περιστατικό εκεί. Ο Μουνιόθ ήταν μπροστά στο επεισόδιο, αλλά προτίμησε να μην επέμβει, αφήνοντας τον γενικό αρχηγό της ομάδας να χειριστεί το θέμα. Είναι πιθανό να μιλήσει κατ’ ιδίαν με τους δύο ποδοσφαιριστές στις επόμενες ημέρες, μόλις ηρεμήσουν. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο θα κληθούν από τη διοίκηση σε απολογία και κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία. Δεν θα φτάσει μέχρι τη διακοπή συμβολαίου, θα είναι όμως ένα πολύ τσουχτερό πρόστιμο. Για περιστατικό που ήταν εξίσου σοβαρό (ο Αντονσον εξύβρισε τον Βέλιτς στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ), ο Σουηδός τιμωρήθηκε από τη διοίκηση με το ποσό ρεκόρ των 10 χιλ. ευρώ.

– Μοναδικός απών από την προπόνηση ήταν ο Βίκτορ, που ήταν με άδεια στην Ισπανία για προσωπική του υπόθεση και θα είναι κανονικά παρών σήμερα στην Παιανία. Πριν από την προπόνηση, ο Μουνιόθ έδειξε στους παίκτες επιλεγμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι με τον Αρη και τους ανέλυσε τα λάθη τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή