Εκι Γκονζάλες: Ζητώ συγγνώμη σε όλους, αλλά…

Εκι Γκονζάλες: Ζητώ συγγνώμη σε όλους, αλλά…

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κίτρινη και όχι… κόκκινη κάρτα έβγαλε ο Βίκτορ Μουνιόθ από το τσεπάκι του για τους Γκονζάλες και Μάντζιο, πρωταγωνιστές σε πολύ θερμό επεισόδιο στην προπόνηση της Τέταρτης. Ο Ισπανός τεχνικός δεν επενέβη αμέσως, αλλά προτίμησε να καθίσει πρώτα η σκόνη και μετά να πάρει τον λόγο. «Αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο από τότε που ήλθα στην ομάδα και γι’ αυτό θα εισηγηθώ στη διοίκηση να μη φάτε πρόστιμο. Θα είναι όμως η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Δεν θα ανεχτώ στο μέλλον τέτοια περιστατικά», είπε ο Μουνιόθ στους δύο ποδοσφαιριστές πριν από την προπόνηση, παρουσία όλων των συμπαικτών τους. Ο Μουνιόθ τόνισε, επίσης, ότι αυτό που τον ξένισε περισσότερο δεν ήταν το επεισόδιο, γιατί αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες, αλλά το ότι κανείς από τους δύο παίκτες δεν ζήτησε συγγνώμη από τον άλλο και από όλη την ομάδα γενικότερα.

Στο σημείο αυτό ζήτησε τον λόγο ο Γκονζάλες. «Ζητάω συγγνώμη από όλους. Οταν βλέπω κάτι κακό στην προπόνηση, αντιδρώ έτσι. Είναι λάθος μου, το ξέρω. Ο Μάντζιος είναι παικταράς και αναγνωρίζω το λάθος μου. Με τρελαίνει που είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό εκνευρίζομαι όταν βλέπω χαλαρότητα από κάποιον. Νιώθω σαν να μη σέβεται τους άλλους», είπε ο Εκι, για να τον διακόψει ο Μουνιόθ: «Και εγώ τι κάνω εδώ; Αυτός είναι δικός μου ρόλος, όχι των ποδοσφαιριστών». Συγγνώμη ζήτησε εν συνεχεία και ο Μάντζιος, ενώ στον Γκονζάλες απευθύνθηκε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε έλθει στα χέρια μαζί του πριν από σχεδόν τρία χρόνια, μόλις είχε έλθει στην Ελλάδα. «Εντάξει, καταλαβαίνω να αντιδράς όταν βλέπεις κάτι που δεν είναι καλό. Δεν είναι όμως αντίδραση αυτή, πρέπει να είσαι πιο ήρεμος», είπε ο αρχηγός, με την άποψη του οποίου είναι σύμφωνοι όλοι οι παίκτες. Το θέμα πλέον είναι στα χέρια της διοίκησης. Σίγουρα θα παίξει ρόλο η εισήγηση του Μουνιόθ να μην τιμωρηθούν, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί η κλήση τους σε απολογία.

– Επέστρεψε ο Βίκτορ από την Ισπανία, όπου είχε πάει γιατί η γυναίκα του γέννησε το δεύτερο παιδί τους, ένα αγοράκι. Ολοι οι παίκτες ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, εκτός από τον Κώτσιο που έκανε ατομικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή