Η Γλυφάδα «βούλιαξε» τη Λίβερπουλ με 18-4

Η Γλυφάδα «βούλιαξε» τη Λίβερπουλ με 18-4

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λίβερπουλ Σίτι ήταν σαν να μην υπήρχε χθες στην πισίνα της Νίκαιας της Γαλλίας, όταν αντιμετώπιζε τον ΑΝΟ Γλυφάδας, στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο πόλο γυναικών. Ο ΑΝΟΓ τη «βούλιαξε», νικώντας με 18-4. Σήμερα το πρωί η Γλυφάδα θα συναντηθεί με τη σλοβακική Βρούτκι.

Η Ν.Ε. Πατρών, που μετέχει στον Α’ όμιλο του Τροπαίου ΛΕΝ (Βουδαπέστη, Ουγγαρία), πέτυχε και άλλη νίκη. Επεβλήθη της ισπανικής Μποσκάρδο με 15-12. Σήμερα το πρωί θ’ αντιμετωπίσει τη γαλλική Μπορντό.

– Αγώνα με ιδιαιτερότητα θα δώσει σήμερα ο Εθνικός, για την Α1 ανδρών. Μετά την απώλεια βαθμού, που είχε στην 7η αγωνιστική, με την ισοπαλία 10-10, με τον Πανιώνιο, σήμερα, στις 7 μ.μ., στον Πειραιά, θα υποδεχθεί τη Βουλιαγμένη. Βέβαια, η Βουλιαγμένη δεν διαθέτει την προ 3-4 ετών ισχυρότατη ομάδα, όπως, όμως, έδειξε στον αγώνα της εναντίον του Ολυμπιακού, δεν παραδίδεται αμαχητί. Η ιδιαιτερότητα της συνάντησης έγκειται στο ότι ο Χρήστος Αφρουδάκης, που αγωνίζεται, πλέον, στον Εθνικό, θα βρεθεί για πρώτη φορά απέναντι στην πρώτη του ομάδα, αλλά και στον αδελφό του, Ζάχο.

«Τα συναισθήματα θα είναι πιο παράξενα την Τετάρτη, στο “Χρήστος εναντίον Γιώργου”, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Με τη Βουλιαγμένη, στο “Χρήστος εναντίον Ζάχου”, είναι διαφορετική η δυναμικότητα των ομάδων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποτιμώ τη Βουλιαγμένη. Ακόμη πιο παράξενα θα είναι, πάντως, αν στους τελικούς του πρωταθλήματος συναντηθούν ο Εθνικός με τον Ολυμπιακό» μας είπε ο Χρήστος, που για πρώτη φορά τίθεται αντιμέτωπος με κάποιον αδελφό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή