Οι «Λύκοι» δεν τρόμαξαν από «Ρουκέτες»

Οι «Λύκοι» δεν τρόμαξαν από «Ρουκέτες»

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο στόμα των «Λύκων», οι Χιούστον Ρόκετς έγιναν μια… μπουκιά από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς που νίκησαν με 90-84 την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και έπαιξαν την καλύτερη άμυνα του ΝΒΑ. Ο Κέβιν Γκάρνετ περιόρισε σημαντικά τον Γιάο Μινγκ (είχε 14 πόντους συνολικά με 5/19 δίποντα), ενώ οι περιφερειακοί μπλόκαραν τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 5/21 σουτ.

«Ημασταν σαν ένα τσούρμο ύαινες που ορμούσαν σε δύο λιοντάρια» σχολίασε ο Γκάρνετ. Οσο για τον Σπανούλη; Επαιξε μόλις 6 λεπτά και σημείωσε ένα δίποντο.

Την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη (113-102) πέτυχαν οι Ουίζαρντς, που άλωσαν το «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν», χάρη στον Γκίλμπερτ Αρίνας, που τελείωσε τον αγώνα με 38 πόντους. Ο Αρίνας τήρησε και το γούρι του, τη λέξη «χιμπάτσι» που φωνάζει σε κάθε του σουτ!

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να είναι ασταμάτητος στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επικράτησαν των Τορόντο Ράπτορς με 95-91. Ο «Κινγκ» πέτυχε 26 πόντους και είχε 10 ασίστ.

Από το δικαστήριο στο γήπεδο βρέθηκε ο Στέφεν Τζάκσον και ήταν ο πρωταγωνιστής νίκης των Ιντιάνα Πέισερς στην αναμέτρησή τους με τους Ορλάντο Μάτζικ (94-80). Ο Τζάκσον σημείωσε 26 πόντους και έκανε ρεκόρ στη φετινή περίοδο.

Μόλις την πέμπτη νίκη τους στο ΝΒΑ πέτυχαν οι Μέμφις Γκριζλς, οι οποίοι επιβλήθηκαν των Μπόστον Σέλτικς με 98-96. Το νικητήριο καλάθι σημείωσε ο ρούκι φόργουοντ Ράντι Γκέι, στα 2.6” πριν από το τέλος, αποτρέποντας την ομάδα του από την… αυτοκτονία, καθώς είχε προηγηθεί και με διαφορά 17 πόντων.

Με τον Μπεν Γκόρντον να πετυχαίνει 17 πόντους στην πρώτη περίοδο, οι Μπουλς πήραν από την αρχή το προβάδισμα και έφτασαν με άνεση στην επικράτηση επί των Σίξερς (121-94).

Υπόκλιση στον Κρις Πολ των Νιου Ορλίνς Χόρνετς έκανε ο Κόμπε Μπράιαντ ύστερα από την ήττα των Λος Αντζελες Λέικερς με 89-105.

«Δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να μας κάνουν τέτοια ζημιά. Λατρεύω το παιχνίδι του» παραδέχτηκε ο Κόμπι Μπράιαντ για τους 26 πόντους και τις 11 ασίστ του Κρις Πολ.

Ο Καρμέλο Αντονι δεν πέτυχε αυτήν τη φορά περισσότερους από 30 πόντους και οι Χοκς πήραν τη νίκη επί των Νάγκετς με 98-96, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 15 πόντους. Ο Σέλντεν Ουίλιαμς έκρινε την αναμέτρηση με τις δύο βολές που πέτυχε στα 5”.

Οι Μιλγουόκι Μπακς χρειάστηκαν την πεντάλεπτη παράταση για να λυγίσουν την αντίσταση των Πόρτλαντ Μπλέιζερς (102-94) και είχαν καλύτερο παίκτη τον Μάικλ Ρεντ. Οι Σικάγο Μπουλς επιβλήθηκαν των Φιλαντέλφια Σίξερς με 121-94 και είχαν πρώτο σκόρερ τον Μπεν Γκόρντον με 31 πόντους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή