Σκέφτεται την παραίτηση ο Χαριτωνίδης

Σκέφτεται την παραίτηση ο Χαριτωνίδης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για λόγους αξιοπρέπειας ενδέχεται να παραιτηθεί από την εθνική ομάδα ο Κώστας Χαριτωνίδης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Θανάση Μπελιγράτη, και συζήτησαν για το θέμα που έχει προκύψει μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, αλλά και από την απαίτηση των παικτών για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η συνάντηση είχε προκαθοριστεί, αλλά οι δύο άνδρες δεν πήραν καμιά απόφαση. Οι εξελίξεις θα ανακοινωθούν μετά το επόμενο ραντεβού τους, το οποίο θα γίνει πριν από ή μετά τις γιορτές.

Η αρχική σκέψη της ομοσπονδίας ήταν να αναλάβουν την ηγεσία της Εθνικής, ύστερα από το Παγκόσμιο, οι συνεργάτες του Χαριτωνίδη, Σάκης Μουστακίδης και Στέλιος Καζάζης. Η απαίτηση, όμως, των παικτών για αλλαγή όλης της τεχνικής ομάδας έχει προκαλέσει… πονοκέφαλο στην ΕΟΠΕ. Χθες, ο Θανάσης Μπελιγράτης απέφυγε να πάρει μια γρήγορη -εν θερμώ- απόφαση. Μάλιστα, έχει ζητήσει και τη γνώμη των εκπροσώπων των σωματείων για αυτό το μείζον θέμα. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει πικραθεί από τη στάση των παικτών του και, όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς δεν θέλει να βρίσκεται κάπου όπου είναι ανεπιθύμητος. Ετσι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών θα οδηγηθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2007 με άλλον τεχνικό, του οποίου το όνομα θα γίνει γνωστό αφού ολοκληρωθούν όλες οι συναντήσεις, δηλαδή του… χρόνου.

– Με μία ημέρα καθυστέρησης θα μεταβούν στου Ρέντη οι Σέρβοι του Ολυμπιακού. Ο προπονητής, Τάσος Κουμπλής, θα έχει στη διάθεσή του τους Μπόγιοβιτς και Πέτκοβιτς από σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή