Η Γλυφάδα διεκδικεί την πρώτη θέση

Η Γλυφάδα διεκδικεί την πρώτη θέση

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον αγώνα, που θα κρίνει την πρώτη θέση στον προκριματικό όμιλο της Νίκαιας (Γαλλία) για το κύπελλο πρωταθλητριών στο πόλο γυναικών, δίνει απόψε η Γλυφάδα. Αντιμετωπίζει την ισπανική, Αλκορκόν, η οποία έχει την Ελληνίδα διεθνή, Ασημάκη και αρκετές Ισπανίδες διεθνείς. Θέμα μη πρόκρισης για τη Γλυφάδα δεν τίθεται, αλλά ο προπονητής της, Χάρης Παυλίδης θέλει την 1η θέση στον όμιλο, ώστε στην κλήρωση της επόμενης φάσης να αποφύγει τις πρώτες ομάδες των άλλων προκριματικών ομίλων. Χθες, η Γλυφάδα νίκησε τη σλοβακική, Βρούτκι 26-6. Σήμερα θα παίξουν και Ολυμπίκ Νις (Γαλλία) – Λίβερπουλ Σίτι (Μ. Βρετανία). Ρεπό έχει η Βρούτκι.

Η Ν. Ε. Πατρών που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους ημιτελικούς του Τροπαίου ΛΕΝ, σήμερα, στη Βουδαπέστη (Ουγγαρία) θα παίξει, το μεν πρωί με τους Πιγκουίνους του Λονδίνου, το δε απόγευμα με τη ρωσική Ολύμπ Νόβγκοροντ. Οι άλλοι αγώνες της ημέρας είναι: Μπορντό (Γαλλία) – Μοσκάρδο (Ισπανία), Σπόρτινγκ Μπρατσάνο (Ιταλία) – Ολίμπ, Μπορντό – Πιγκουίνοι, OSC Βουδαπέστης – Σπόρτινγκ.

ΒΔεν υπάρχει αυτό που λέμε «μεγάλο παιχνίδι» στο σημερινό πρόγραμμα της Α1 πόλο των ανδρών. Οι μεγάλοι (Ολυμπιακός και Πανιώνιος), αν και παίζουν εκτός έδρας, αναμένεται να νικήσουν. Το πρόγραμμα: 15.30: Α. Ο. Π. Φαλήρου – Πανιώνιος, 17.30: Χανιά – ΠΑΟ, 17.45: Χίος – Γλυφάδα 18.00: Ηρακλής – Ολυμπιακός, 19.00: Νηρέας Χαλανδρίου – ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή