Η Θεσσαλονίκη έχει το ντέρμπι

Η Θεσσαλονίκη έχει το ντέρμπι

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ντέρμπι της Καλαμαριάς, Απόλλων και Αρης θέλουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους. Για τους γηπεδούχους, σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη, είναι «ο αγώνας της χρονιάς» και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» μετά την επιτυχία απέναντι στον Παναθηναϊκό θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό τον δρόμο για να τονώσουν κι άλλο την ψυχολογία τους.

Στο στρατόπεδο των Ποντίων έχει σημάνει συναγερμός και άπαντες τονίζουν ότι θέλουν τη νίκη για να κάνει η ομάδα αποφασιστικό βήμα προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Κατσαβάκης προβληματίζεται για τη συμμετοχή του Περόνε, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Βέλα Τζούνιορ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γκιγέρμο Ογιος προσανατολίζεται να δώσει θέση βασικού στον Γκιλέρμε Βαϊσχάιμερ, όχι τόσο για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό όσο για την εξαιρετική του εμφάνιση. Στη διάθεση του Αργεντίνου τεχνικού είναι ο Σέρχιο Κόκε, μιας και στις τελευταίες προπονήσεις έδειξε σε καλύτερη κατάσταση και υπολογίζεται ότι αύριο θα είναι 100% έτοιμος. Συν τοις άλλοις επιστρέφει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Κουλουχέρη.

-Στον Ηρακλή, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο ξεκαθάρισε ότι παρά τις συνεχόμενες νίκες η ομάδα δεν βρίσκεται ακόμη στη βαθμολογική θέση που πρέπει και γι’ αυτό οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ιωνικό θα είναι οδυνηρή.

– Στον ΠΑΟΚ αναζητούν την επιστροφή στις επιτυχίες, γνωρίζοντας παράλληλα ότι η αποστολή τους με αντίπαλο τον Ατρόμητο μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη στάση των παικτών του σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή