Με απουσίες οι ακρίτες

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει η Σκόντα Ξάνθη για το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι τιμωρημένοι Λαμπριάκος και Ζουέλα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σ’ αυτό το ματς, το οποίο θα λειτουργήσει σαν «κρας τεστ» για την ακριτική ομάδα που βρίσκεται σε τροχιά ανόδου και με το Λεμονή στον πάγκο της, έχει αρχίσει την αντεπίθεση. Ισως από τον αγώνα αυτό να φανεί ξεκάθαρα αν η Ξάνθη μπορεί να καλύψει το έδαφος που έχασε στην αρχή του πρωταθλήματος και να ξαναμπεί σε τροχιά Ευρώπης, παρότι πριν από δύο μήνες σχεδόν όλοι έθεταν ως πρώτο στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι το δεύτερο μιας σειράς πολύ δύσκολων εντός έδρας αγώνων που έχει στο πρόγραμμά της η Ξάνθη. Προηγήθηκε το νικηφόρο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα και την 3η αγωνιστική του β’ γύρου αντίστοιχα.

«Θα σεβαστούμε την ΑΕΚ όπως όλες τις άλλες ομάδες. Δεν πρόκειται, όμως να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Πρόκειται για την ομάδα που έχει χρησιμοποιήσει τους περισσότερους παίκτες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και για το λόγο αυτό, είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιοι θα αγωνιστούν. Ξέρουμε ωστόσο τις αρχές τους και τον τρόπο που παίζουν. Ισως να είναι αβαντάζ για εμάς το ότι η ΑΕΚ θα είναι κουρασμένη από την ευρωπαϊκή της μάχη» είναι η άποψη του Τάκη Λεμονή για το παιχνίδι, ο οποίος εκτός από τους Λαμπριάκο και Ζουέλα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι Παβιό, Κοντοδήμος Μάλαρζ τέθηκαν στη διάθεσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή