Συνάντηση κορυφής προμηνύει εξελίξεις

Συνάντηση κορυφής προμηνύει εξελίξεις

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάντα είναι δύσκολη η προσαρμογή στην ελληνική πραγματικότητα, μετά την ολοκλήρωση μιας ευρωπαϊκής περιπέτειας, όταν μάλιστα η γεύση που μένει είναι πικρή. Ο Ολυμπιακός καλείται να τονώσει τον οργανισμό του που έχει κλονιστεί μετά την αποτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ και να αφοσιωθεί στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πλέον, δεν επιτρέπονται νέες αποτυχίες, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να… ραγίσουν τα θεμέλια του «ερυθρόλευκου» οικοδομήματος.

Εως το τέλος του μήνα ο Ολυμπιακός θα δώσει τρεις αγώνες, δύο για το πρωτάθλημα με αντιπάλους το Αιγάλεω και τον Ιωνικό στο Φάληρο και έναν για το Κύπελλο κόντρα στο Χαϊδάρι. Αυτονόητο είναι πως η κατάκτηση των έξι βαθμών και η πρόκριση στον προημιτελικό γύρο του Κυπέλλου αποτελεί μονόδρομο για τους παίκτες του Τροντ Σόλιντ.

Οσον αφορά στον Νορβηγό προπονητή, αναμένεται να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία στους τρεις αγώνες που ακολουθούν. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα είναι προπονητής του Ολυμπιακού και μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Βεβαίως, αν δεν βρεθεί άμεσα προπονητής πρώτης γραμμής, τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πορευθούν οι Πειραιώτες με τον Σόλιντ έως το τέλος της περιόδου, οπότε και λήγει το συμβόλαιο που «δένει» τις δύο πλευρές.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, μετέβη χθες στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας, όπου είχε δίωρη συνεργασία με τους άμεσους συνεργάτες του, Γιώργο Λούβαρη και Γιάννη Χρυσικόπουλο. Οι τρεις άνδρες ανέλυσαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά τον αποκλεισμό της ομάδας απ’ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για τον κυριακάτικο αγώνα με το Αιγάλεω στο Στάδιο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης, 17.00) ο Τροντ Σόλιντ δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο οποίος ακολούθησε χθες πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Εκτός αποστολής θα μείνουν και οι τραυματίες Νε και Πατσατζόγλου. Οι Στολτίδης και Πάντος, οι οποίοι ακολούθησαν και χθες ειδικό πρόγραμμα, αναμένεται να γυμναστούν σήμερα κανονικά. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Σόλιντ θα κάνει αλλαγές σε σχέση με εκείνη που παρέταξε κατά της Σαχτάρ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Χάρης Παππάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή