Με προβλήματα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟ τη Φριντριχσάφεν

Με προβλήματα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟ τη Φριντριχσάφεν

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προθάλαμο… νοσοκομείου θύμιζε χθες η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, η οποία σήμερα αντιμετωπίζει, στη Γλυφάδα, την γερμανική Φριντριχσάφεν (19.00), για τον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μπάεφ πάσχει από ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο, ο Πανταλέων έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ενώ ο Κουρούπης υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι δύο αθλητές συμμετείχαν στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση χωρίς να επιχειρήσουν άλματα, ενώ η συμμετοχή του ακραίου στον αγώνα θα κριθεί σήμερα.

«Οι αντίπαλοί μας αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά μας αφού είχαν παίκτες που συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, της Ιαπωνίας. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι που θα διεξαχθεί υπό ειδικές συνθήκες. Φυσικά, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φρανσίσκο ντος Σάντος.

Οι «πράσινοι» ανοίγουν σήμερα τον… χορό στην Ευρώπη και την Πέμπτη θα ακολουθήσουν ο Ηρακλής (Β΄ όμιλος) και Ολυμπιακός (Γ΄ όμιλος), που θα παίξουν στην Ολλανδία και τη Βουλγαρία με την Ορτεκ Νεσελάντε και τη Λέφσκι, αντίστοιχα. Την Παρασκευή αρχίζει το κύπελλο «Τοπ Τιμς», όπου τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι ΠΑΟΚ (άνδρες), Παναθηναϊκός και Μαρκόπουλο (γυναίκες).

– Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Α1 ανδρών Τα αποτελέσματα: Πανελλήνιος – Αρης 3-1, Εθνικός Αλεξ. – ΕΑ Πατρών 2-3, Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0, Λαμία – Παγκράτι 3-2, Ηρακλής – Ορεστιάδα 3-0, και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-3. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμούν, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Ηρακλής με 15 βαθμούς και ακολουθεί ο Πανελλήνιος με 10. Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής, της Α1 γυναικών: Μαρκόπουλο – Πανελλήνιος 2-3, ΑΕ Βύρωνα – Απολλώνιος 3-0, Κτησιφών – ΑΕΚ 3-1, Ολυμπιακός – Αρης 3-0, Παναθηναϊκός – Ηρακλής 3-0, Ηρακλής Κηφισιάς – Επίκουρος 3-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή