Απόψε «κόβονται» τα πρώτα εισιτήρια

Απόψε «κόβονται» τα πρώτα εισιτήρια

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημέρα κρίσης από τον 5ο ώς τον 8ο όμιλο του Κυπέλλου UEFA, με έξι εισιτήρια για την επόμενη φάση να διεκδικούνται απόψε από 12 ομάδες. Στον 5ο όμιλο η Φέγενορντ υποδέχεται τη Βίσλα Κρακοβίας και χρειάζεται νίκη για να προκριθεί, αλλιώς το εισιτήριο θα το πάρουν οι Πολωνοί, που έχουν να δώσουν επίσημο αγώνα από τα μέσα Νοεμβρίου. Η ομάδα του Αγγελου Χαριστέα ελπίζει ότι μια πρόκριση θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά και τα επεισόδια οπαδών της την προηγούμενη αγωνιστική στη Γαλλία. Στο άλλο ματς, Μπλάκμπερν και Νανσί θα παίξουν για την πρώτη θέση, με την ισοπαλία να ευνοεί τους Γάλλους. Μόνο σε θαύμα ελπίζει η Σπάρτα Πράγας για πρόκριση στον γύρο των 32 από τον 6ο όμιλο, αφού θέλει ήττα του Αγιαξ με πέντε τουλάχιστον γκολ διαφορά από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στο Βέλγιο, την ώρα που η ίδια έχει ολοκληρώσει τους αγώνες της. Παράλληλα στη Βαρκελώνη η Εσπανιόλ, σχεδόν βέβαιη νικήτρια του ομίλου, υποδέχεται την ουραγό Αούστρια Βιέννης.

Μεγάλες μάχες αναμένονται απόψε στον 8ο όμιλο, αφού μετά τη νικήτρια του γκρουπ, Νιουκάστλ, που έχει δώσει όλους τους αγώνες της, οι άλλες τέσσερις ομάδες έχουν ελπίδες ότι θα συμμετάσχουν στην κλήρωση της Παρασκευής.

Στη Σικελία η Παλέρμο φιλοξενεί τη Θέλτα και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη για να περάσει, ενώ στους Ισπανούς αρκεί και ο ένας βαθμός. Οι Ιταλοί θα παραταχθούν στην καυτή τους έδρα χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες, απέναντι στην ομάδα του Βίγκο που θα είναι σχεδόν πλήρης. Ταυτόχρονα στην Κωνσταντινούπολη η Φενέρμπαχτσε θα παίξει για δύο αποτελέσματα κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αφού της φτάνει και η ισοπαλία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο Παλέρμο. Οι Γερμανοί, ουραγοί στον όμιλο και με έξι γκολ στην πλάτη από τη Βέρντερ στο πρωτάθλημα το Σάββατο, θα ψάξουν για τη νίκη χωρίς τον Γιάννη Αμανατίδη που παραμένει τραυματίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή