Να διατηρήσει ζωντανή την ελπίδα της πρόκρισης θέλει ο Αρης

Να διατηρήσει ζωντανή την ελπίδα της πρόκρισης θέλει ο Αρης

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ευχή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, τον οποίο επισκέφθηκε στο Πατριαρχείο, ο Αρης αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε (18.00), στο «Αμπντί Ιπεκτσί» της Κωνσταντινούπολης, τρεις ημέρες μετά την ήττα που γνώρισε από τον ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα και φυσικά στόχος του Αντρέα Ματσόν και των παικτών του, είναι να μείνουν, όσο το δυνατόν, ανεπηρέαστοι στην ευρωπαϊκή πορεία τους.

«Προερχόμαστε από μια σκληρή ήττα, αλλά πρέπει πάντα να κοιτάμε μπροστά», υποστήριξε ο Τερέλ Καστλ και συμπλήρωσε: «Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να κερδίσουμε τον αγώνα και να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για πρόκριση στη φάση των 16». Οι «κίτρινοι» θα κληθούν να παίξουν σε μια φανατισμένη έδρα, όπως συνέβη και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές Πίλσεν, αλλά ο Καστλ τόνισε ότι η ομάδα του είναι ικανή να επαναλάβει τη νίκη του πρώτου γύρου, αν παίξει… σκληρά στην άμυνα, όπως συνηθίζει: «Εμείς δεν σκεφτόμαστε τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην εξέδρα, αλλά το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι πώς θα βρισκόμαστε εμείς σε καλή κατάσταση και πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στο γήπεδο. Βέβαια, παίζοντας στην έδρα της, η αντίπαλη ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη, αλλά αυτό το γεγονός θα κάνει τους παίκτες της να αισθανθούν μεγαλύτερη πίεση. Ο Αρης θα πρέπει να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, να μην αφήσουμε τους αντιπάλους μας να τρέξουν, να παίξουμε σκληρά στην άμυνα και να προσέξουμε να μην κάνουμε πολλά λάθη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή