ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Πενταετής «καμπάνα» από την ΕΦΙΠ

Ποινή στέρησης της φιλάθλου ιδιότητός του για πέντε χρόνια επέβαλε η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στον Λάμπρο Παπακώστα, πρώην συντονιστή προπονητή της ΕΠΥΑ του ΣΕΓΑΣ, για την υπόθεση που είχε διαδραματιστεί το καλοκαίρι στο Γκέτεμποργκ. Ο Παπακώστας κατηγορείτο ότι σε πάρτι κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είχε κάνει χρήση κοκαΐνης. H ΕΦΙΠ κοινοποίησε την απόφασή της στον Παπακώστα αλλά δεν την έδωσε στη δημοσιότητα, ώστε να γίνει γνωστό το σκεπτικό της.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ

Αντιδρά ο Παπακώστας

Απαράδεκτη θεωρεί την απόφαση της ΕΦΙΠ ο Λάμπρος Παπακώστας. Ο παλαιός πρωταθλητής του ύψους αναμένεται να προσφύγει κατά της απόφασης στο ΑΣΕΑΔ, αλλά, όπως μας είπε, και στα πολιτικά δικαστήρια. «Είναι απαράδεκτη η απόφαση και ό,τι συμβαίνει. Δεν μ’ ενδιαφέρει το ότι καταδικάζομαι από τέτοια επιτροπή, που έχει πρόεδρο τον Χρήστο Χατζηαθανασίου, ο οποίος είχε καταδικασθεί με δέκα χρόνια από την ΕΦΙΠ, με άλλη σύνθεση. Δεν κυνηγούν εμένα. Υπάρχει σκοπιμότητα. Οσον αφορά τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, είχα ενημερώσει τον κ. Σεβαστή πως υπήρξε ένα θέμα τυπικό και ότι μου είχαν κάνει έλεγχο. Κοκαΐνη δεν είχα, τότε δεν με είχαν ενημερώσει για τ’ αποτελέσματα του ελέγχου και έτσι ο κ. Σεβαστής δεν γνώριζε κάτι. Ολα είναι στημένα», μας είπε.

ΣΕΓΑΣ

Χορηγός η CΟSΜΟΤΕ

Εθνικός Χορηγός του ΣΕΓΑΣ για τα δύο επόμενα έτη, 2007 και 2008, θα είναι η εταιρεία COSMOTE. Με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών θα διεξαχθεί την Κυριακή ο Γύρος Σητείας, ο δεύτερος αγώνας επί δημοσίας οδού της εφετινής σειράς «Γύροι των Πόλεων» που έχει θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Πέντε σε βρετανικό μίτινγκ

Στο Μάντσεστερ, για να μετάσχουν σε διεθνές μίτινγκ καταδύσεων, που θα διεξαχθεί από τις 15 ώς τις 17 Δεκεμβρίου, μεταβαίνουν σήμερα πέντε καταδύτες μας. Είναι οι Θωμάς Μπίμης (3 μ. συγχρονισμένων, αναπληρωματικός στα 3 μ.), Ντίνα Γεωργάτου και Ιωάννα Δραζίνου (3 μ. και 3 μ. συγχρονισμένων), Αλέξανδρος Μάνος (3 μ. και 3 μ. συγχρονισμένων) και Στέφανος Παπαρούνας (3 μ.).

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Παίζουν δύο Ελληνίδες

Η Αγγελίνα Παπαδάκη και η Μαρία Χριστοφοράκη αρχίζουν σήμερα την προσπάθειά τους για καλά αποτελέσματα στο 4ο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων – νεανίδων, που διεξάγεται από την Κυριακή στο Κάιρο. Οι 17χρονες αθλήτριες θα παίξουν μόνο στ’ ατομικά αγωνίσματα (μονό, διπλό, μεικτό). Στο μεικτό η Παπαδάκη έχει συμπαίκτη τον Ρασίντ Ομάρ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και η Χριστοφοράκη τον Σουηδό Γιόχαν Σόντελ.

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ταλαιπωρία αθλητών

Με πούλμαν θα μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη οι αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στη Βαλκανιάδα εφήβων – νεανίδων της ενόργανης γυμναστικής. Υστερα από ένα ταξίδι 17 – 18 ωρών, οι γυμναστές θα υποχρεωθούν να προπονηθούν και το Σάββατο θ’ αγωνιστούν. Θα πάρουν μέρος οι Λ. Κοσμίδης, Ξ. Κοσμίδης, Π. Τούγκας, Στ. Κέκελος και Χ. Καϊλίδης.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μυστήριο Αϊβερσον;

Στο ΝΒΑ, η πληροφορία των Αμερικανών δημοσιογράφων ότι ο Αλεν Αϊβερσον έχει αποφασίσει να τερματίσει την καριέρα του στη Φιλαδέλφεια και να παίξει σ’ άλλη ομάδα, αναζητεί επιβεβαίωση ή διάψευση. Οι δημοσιογράφοι που πήγαν στα αποδυτήρια παρατήρησαν ότι ο Αϊβερσον είχε αδειάσει το ντουλάπι του και έλειπε μέχρι και η ταμπέλα με το όνομά του… Χωρίς τον Αϊβερσον η ομάδα του υπέστη την όγδοη σερί ήττα της από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς (79-81).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή