«Μείναμε πίσω, αλλά μπορούμε ανατροπή»

«Μείναμε πίσω, αλλά μπορούμε ανατροπή»

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ψυχολογικές ενέσεις προχώρησε ο Λορένθο Σέρα Φερέρ, θέλοντας να κρατήσει τις ισορροπίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και το ηθικό ακμαιότατο! Ο Ισπανός θεωρεί ότι η ισοπαλία με την Ξάνθη μπορεί να άφησε την ΑΕΚ πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή, αλλά ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτα. Αντίθετα, είναι αισιόδοξος ότι η διαφορά θα μειωθεί και η ομάδα του θα μπει και πάλι με αξιώσεις στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το ύφος κινήθηκε, λοιπόν, η χθεσινή ομιλία του Ισπανού τεχνικού. «Χάσαμε δύο βαθμούς με την Ξάνθη και μείναμε πίσω, αλλά μπορούμε να μπούμε και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Αρκεί να μείνετε συγκεντρωμένοι και να είστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Το ξέρω πως κάποιοι είστε πολύ κουρασμένοι, αλλά πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο με τον Πανιώνιο. Μετά θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε. Εχουμε και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό εντός έδρας και ακόμα και αν δεν χάσουν βαθμούς σε άλλα ματς μπορούμε να τους νικήσουμε εμείς και να τους περάσουμε», είπε, μεταξύ άλλων, στους παίκτες.

Αναφορικά με τους τραυματίες σίγουρη είναι η απώλεια του Εμερσον για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους», όπως και των Λαγού, Αλεξόπουλου. Αμφίβολος είναι και ο Βασίλης Λάκης, ο οποίος επέστρεψε με αιμάτωμα από τα Πηγάδια και η συμμετοχή του θα κριθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Αντίθετα, στη διάθεση του Φερέρ βρίσκεται και πάλι ο Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός την Κυριακή. Πριν από την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν επισκεφθεί το Κέντρο Αποκαταστασιακής Εκπαίδευσης ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Θεοτόκος».

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανο Σορεντίνο βρίσκεται εν μέσω μεταγραφικών σεναρίων. Τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως μετά τη Μίλαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του δείχνει και η Τζένοα. Η ομάδα της Serie B είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Tuttosport, ο πρόεδρος Ενρίκο Πρετσιόζι έχει ήδη προσφέρει αυτό το ποσό στη διοίκηση της «Ενωσης» για να προσθέσει τον 27χρονο τερματοφύλακα στο ρόστερ της ομάδας του από τον προσεχή Ιανουάριο.

Την ίδια στιγμή, η Tuttome-rcato περιπλέκει τα πράγματα, αφού γράφει ότι η Τζένοα δεν θα κάνει κίνηση για τον Σορεντίνο αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά το καλοκαίρι, εφόσον ο ιταλικός σύλλογος καταφέρει να ανέβει στη Serie A. Να θυμίσουμε ότι η Γένοβα είχε ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι για τον Ιταλό τερματοφύλακα, αλλά η πρόταση των 300.000 ευρώ που κατέθεσε, κρίθηκε οικονομικά ασύμφορη και απορρίφθηκε. Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται πως υπάρχει πρόταση. Οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή είναι γνωστές, επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του και αν έρθει προσφορά θα πιέσει τη διοίκηση να την κάνει δεκτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή