Απαραίτητη η νίκη σήμερα

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο να ξεφύγουν από την 5η θέση των ομίλων τους αγωνίζονται σήμερα στο Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Λέφσκι Σόφιας και οι «κυανόλευκοι» την Ορτέκ Νεσελάντε. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη για να αποκτήσουν ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. «Διαφωνώ με όσους λένε ότι το ματς είναι δίχως αύριο, γιατί απ’ ό,τι είδαμε και με την ήττα της Ματσεράτα από τη Σκρα, όλα τα παιχνίδια είναι ανοιχτά και δεν χωρούν προγνωστικά. Η πρόκριση θα παιχθεί στο τελευταίο ματς του ομίλου, αφού στην επόμενη φάση προκρίνονται οι τρεις πρώτοι και ο καλύτερος τέταρτος. Τη Λέφσκι τη ξέρουμε πολύ καλά, έχουμε όλες τις κασέτες της από το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν μας ανησυχεί το γεγονός ότι θα παίξει με άλλο πασαδόρο, αφού τον έχουμε δει, στα δύο σετ που έπαιξε με τη Ματσεράτα», δήλωσε ο προπονητής του «Πειραιωτών», Τάσος Κουμπλής. Η Λέφσκι θα αγωνιστεί χωρίς το βασικό της πασαδόρο, Βεσελίν Ντίμτσεφ που είναι τραυματίας, ενώ στη σύνθεσή της έχει τρεις διεθνείς, τους Γιορντανόφ, Αλεξίεφ και Γκαϊντάρσκι, που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο με τη Βουλγαρία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Με στόχο να πετύχει την πρώτη φετινή νίκη στο θεσμό βρίσκεται ο Ηρακλής στο Αμστερνταμ. Οι κυανόλευκοι προέρχονται από τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από τις Νόλικο εκτός, Παρί εντός και Σίσλεϊ Τρεβίζο εκτός έδρας. Τρεις ήττες έχει και η Ορτέκ, καθώς έχασε από τις Ντιναμό Μόσχας εκτός, Σίσλεϊ Τρεβίζο εντός και Νόλικο εκτός έδρας. Η παράδοση είναι με το μέρος του Γηραιού, διότι κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου, πέτυχε δύο νίκες επί της συγκεκριμένης αντιπάλου για την ίδια διοργάνωση. Βέβαια, η περσινή ομάδα του Ηρακλή δεν έχει σχέση με τη φετινή, ενώ η Ορτέκ Νεσελάντε βρίσκεται στην πρώτη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Σε αγώνες που διεξήχθησαν για το Τσάμπιονς Λιγκ είχαμε τα αποτελέσματα: Α΄ όμιλος: Τουρ – Μαγιόρκα 1-3. Γ΄ όμιλος: Ματσεράτα – Σκρα Μπελχάτοφ 1-3. Δ΄ όμιλος: Οστράβα – Βοϊβοντίνα 3-0.

– Υστερα από αίτημα της ΕΡΤ, μετατέθηκε η ώρα έναρξης του αγώνα Παναθηναϊκός – Ηρακλής. Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή, αλλά θ’ αρχίσει στις 16.00 και όχι στις 19.00, όπως είχε αρχικά οριστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή