Ξεκαθαρίζει το τοπίο απόψε για ΠΑΟ, ΑΕΚ

Ξεκαθαρίζει το τοπίο απόψε για ΠΑΟ, ΑΕΚ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόψε Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα μάθουν όλους τους πιθανούς αντιπάλους τους στην αυριανή κλήρωση του Κυπέλλου UEFA, καθώς ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων με την τελευταία αγωνιστική στα άλλα τέσσερα γκρουπ.

Στον πρώτο όμιλο η Οσέρ χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία στον εντός έδρας αγώνα της με τη Λιβόρνο για να προκριθεί, αλλιώς περνούν οι Ιταλοί. Παραπαίοντας στην 13η θέση στο πρωτάθλημα, η Οσέρ χρειάζεται την πρόκριση για να ανεβάσει την ψυχολογία της. Στη Ρέιντζερς αρκεί μια ισοπαλία με την Παρτιζάν στη Σκωτία για να κατακτήσει την προνομιούχο πρώτη θέση. Η ομάδα της Γλασκώβης θα αγωνισθεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, Κρις Μπόιντ, που είναι τραυματίας.

Σπουδαίες μάχες αναμένονται στον δεύτερο όμιλο. Στο Λονδίνο η Τότεναμ υποδέχεται χωρίς τους Κιν και Τζένας την Ντινάμο Βουκουρεστίου. Κοινός στόχος η πρώτη θέση του ομίλου, για την οποία η Ντινάμο χρειάζεται μόνο νίκη. Η τρίτη θέση θα παιχθεί μεταξύ Λεβερκούζεν και Μπεσίκτας, με την ισοπαλία να ευνοεί τους Τούρκους.

Αντίστοιχος «τελικός» για την πρωτιά γίνεται και στον τρίτο όμιλο ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Αλκμααρ, ενώ η Μπράγκα θεωρείται ακλόνητο φαβορί για νίκη-πρόκριση επί της ουραγού Γκρασχόπερς. Τέλος, στον τέταρτο όμιλο η Οσασούνα χρειάζεται νίκη στην έδρα της αδιάφορης Πάρμα, την ώρα που η Χέρενφεν θα καίγεται για νίκη με τρία γκολ διαφορά επί της Λανς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή