Συσπείρωση γύρω από τον Σεβαστή

Συσπείρωση γύρω από τον Σεβαστή

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλά μέτωπα έχει ανοίξει η ΕΦΙΠ και αυτό με τον ΣΕΓΑΣ και τον πρόεδρό του μάλλον δεν θα κλείσει εύκολα. Ως φαίνεται δε, η επίθεση κατά του Βασίλη Σεβαστή συσπειρώνει πολλούς ανθρώπους του στίβου γύρω του. Χθες, ο κ. Σεβαστής διέψευσε την ΕΦΙΠ, η οποία υποστηρίζει ότι του έχει χορηγήσει τα πλήρη στοιχεία της υπόθεσης που τον αφορά και η οποία σχετίζεται με εκείνη του παλαιού πρωταθλητή του άλματος εις ύψος και μέχρι πρότινος τεχνικού του ΣΕΓΑΣ, Λάμπρου Παπακώστα. Υπενθυμίζουμε ότι προχθές η ΕΦΙΠ τιμώρησε τον κ. Παπακώστα με πενταετή στέρηση της φίλαθλης ιδιότητάς του για τη γνωστή υπόθεση της χρήσης κοκαΐνης, που συνέβη σε πάρτι κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στη Σουηδία, το καλοκαίρι. Ο κ. Σεβαστής δήλωσε χθες, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Κανένα από τα αιτήματά μου, που περιλαμβάνονται στο έγγραφο το οποίο έστειλα στην ΕΦΙΠ στις 7 Δεκεμβρίου, δεν έχει ικανοποιηθεί μέχρι στιγμής, ούτε έχει απαντήσει η ΕΦΙΠ με οποιονδήποτε τρόπο στην επιστολή μου αυτή». Τα σωματεία της Ενωσης ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς εξέδωσαν ψήφισμα, στο οποίο χαρακτηρίζουν άδικη και πρωτοφανή την επίθεση που γίνεται στον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ. Αφήνουν, δε, αιχμή ότι η ΕΦΙΠ δρα κατευθυνόμενη, υπογραμμίζοντας: «Πρέπει η ΕΦΙΠ να συνειδητοποιήσει ότι η σπουδαιότητα του ρόλου της εξαρτάται από αποφάσεις ανεπηρέαστες από εξωτερικούς παράγοντες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή