ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ

Αποχή αποφάσισαν οι διαιτητές

Ανω – κάτω θα γίνουν από το Σάββατο τα πρωταθλήματα του πόλο, διότι η γενική συνέλευση του συνδέσμου των διαιτητών προκήρυξε αποχή από τους αγώνες, έως ότου λάβουν περίπου το 50% των αμοιβών που τους χρωστούν για τις διαιτησίες της περιόδου 2005 – 6. Στους διαιτητές οφείλονται 210.000 ευρώ και ζητούν τις 100 χιλιάδες τώρα και τα υπόλοιπα το πολύ σε έξι μήνες. Η Ομοσπονδία (ΚΟΕ) αντιπρότεινε να τους δώσει τώρα 50.000 και τα άλλα εν καιρώ. «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν τώρα πάνω από 50 χιλιάδες. Δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά μας», μας είπε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος. «Τα μέλη μας, ζητούσαν όλα τα χρήματα τώρα, αλλά η διοίκηση τα πείσαμε να πάρουμε τώρα περίπου τα μισά. Επειδή η απόφαση για την αποχή ελήφθη από την γενική συνέλευση, δεν μπορεί η διοίκηση να μη την εφαρμόσει», τόνισε ο ταμίας, Μιχάλης Σκαλοχωρίτης.

Α1 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Θρίαμβος του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι των αηττήτων με τον Πανελλήνιο, στην Κυψέλη, με το οποίο «άνοιξε» η 10η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών. Οι «πράσινες» υπερίσχυσαν με 3-0. (22-25, 13-25, 16-25). Υστερα από 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια οι αθλήτριες του ΠΑΟ διεύρυναν τη διαφορά τους από την αντίπαλό τους στους 4 βαθμούς. Ο Πανελλήνιος αντιστάθηκε μόνο στο πρώτο σετ. Προηγήθηκε 22-19, αλλά έξι σερβίς της Ντουμιτρέσκου απέφεραν ισάριθμους πόντους για τις «πράσινες».

ΙΠΠΑΣΙΑ

Πανελλήνιοι αγώνες

Το Ολυμπιακό Κέντρο του Μαρκόπουλου ανοίγει σήμερα τις πύλες του προκειμένου να φιλοξενήσει, μέχρι και την Κυριακή, τους αθλητές και τους ίππους, που θα πάρουν μέρος στους 59ους πανελλήνιους αγώνες ιππασίας. Η υπερπήδηση εμποδίων θα διεξαχθεί στο κλειστό ιπποδρόμιο και η ιππική δεξιοτεχνία στο ιπποδρόμιο με άμμο. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ θα οργανωθεί λαχειοφόρος αγορά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό για παιδιά 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Τρεις αγώνες σήμερα

Με τρεις εξ αναβολής συναντήσεις ολοκληρώνεται σήμερα ο Α΄ γύρος στα πρωταθλήματα της Α1 εθνική κατηγορίας πιγκ πογκ. Οι αγώνες θα γίνουν στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο και θα αρχίσουν στις 17.30. Για την 6η αγωνιστική των ανδρών, το Πέρα υποδέχεται το Π. Κ. Δ. Ταύρου και τα Ταταύλα τον Ολυμπιακό. Και για την 5η αγωνιστική των γυναικών τα Ταταύλα φιλοξενούν τον Ολυμπιακό.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Πολυνίκης ο Εθνικός Γ.Σ.

Ο Εθνικός Γ.Σ. αναδείχθηκε πολυνίκης σύλλογος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων που ολοκληρώθηκε χθες. Τη δεύτερη θέση στη γενική βαθμολογία μοιράστηκαν ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής Αγ. Αναργύρων. Πρωταθλητές Ελλάδος είναι οι: 57κ.: Κατιού (Εθνικός), 60κ.: Καρατζίδης (Αρης), 64κ.: Μαλανέζης (Εθνικός), 69κ.: Παπουτσάκης (Ολυμπιακός), 75κ.: Φιλιμνιάνο (Ηρακλής Αγ. Αναργύρων), 81κ.: Μποσμπότης (Πέραμα), 91κ.: Ρέγες (Αλέξανδρος Κορυδαλλού), +91κ. Χαϊδάρογλου (Συκιές).

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Τέσσερις στη Μόσχα

Με τέσσερις αθλητές, αλλά χωρίς τον δευτεραθλητή κόσμου, Γιάννη Ταμουρίδη, θα θα πάρει μέρος η εθνική ομάδα ποδηλασίας πίστας στον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου, που θα διεξαχθεί από τις 15 ώς τις 17 του μηνός στη Μόσχα. Είναι ο Χρήστος Βολικάκης, ο Κώστας Τρουλινός, ο Βασίλης Ρέππας και ο Παναγιώτης Βουκελάτος. Ο Ταμουρίδης βρίσκεται ήδη στο βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή