«Μια ήττα θα μας κάνει πιο δυνατούς»

«Μια ήττα θα μας κάνει πιο δυνατούς»

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε στο προχθεσινό παιχνίδι με την Μπανταλόνα ότι μπορεί να φτάνει στη νίκη, ακόμα κι αν παίζει ποιοτικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, μόνο για ένα ημίχρονο, αλλά αυτή είναι η λογική του… παραλόγου και ο Ραμούνας Σισκάουσκας υποστήριξε την άποψη ότι μια ήττα των «πρασίνων» μπορεί και να είναι επιβεβλημένη!

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα να κάνουμε μια ήττα τώρα που δεν θα μας πονέσει τόσο πολύ. Εχουμε κάποια κενά στην απόδοσή μας που δεν είναι ανησυχητικά, αλλά δεν πρέπει να συμβαίνουν. Είναι πολύ καλό για την ψυχολογία της ομάδας ότι συνεχίζουμε αήττητοι στην Ευρωλίγκα, αλλά ύστερα από οκτώ νίκες, μια ήττα θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς» είπε ο Λιθουανός παίκτης που παραδέχτηκε ότι ήταν… «σκουριασμένος», λόγω της αγωνιστικής απραξίας που του προκάλεσε ο τραυματισμός του, αλλά επανήλθε σε καλή κατάσταση.

«Ο Παναθηναϊκός έχασε έναν αγώνα στην Πάτρα για το ελληνικό πρωτάθλημα και είδατε την αντίδρασή του. Για να χάσουμε, θα πρέπει ο αντίπαλός μας να παίξει μια φορά καλύτερα απ’ εμάς και όχι το ίδιο μ’ εμάς. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα και εγγυώνται την αποφυγή της ήττας».

Ενοχλημένος από τη χαλάρωση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Στο πρώτο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να απαντήσουμε στην επιθετική άμυνα της Μπανταλόνα. Στο δεύτερο, όμως, η Μπανταλόνα κέρδισε 17 επιθετικά ριμπάουντ. Αν είμαστε έξυπνοι θα πρέπει να διδαχθούμε από το δεύτερο ημίχρονο». Μερικοί παίκτες, όπως ο Διαμαντίδης έχουν παρουσιάσει σημάδια κόπωσης και ίσως να δικαιούνται μια κακή απόδοση, ενώ γι’ άλλους συμπαίκτες του, χρειάζεται καλύτερη εμπέδωση ρόλου σε συγκεκριμένο διάστημα χρησιμοποίησής τους, όπως ο Γιαβτόκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή