Ανάμεικτα συναισθήματα στην «Ενωση»

Ανάμεικτα συναισθήματα στην «Ενωση»

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γαλλικό κλειδί, που δεν βρήκε ο Παναθηναϊκός πριν από λίγες μέρες, θα ψάξει η ΑΕΚ για να ξεκλειδώσει την άμυνα της Παρί Σεν Ζερμέν και να προκριθεί στους «16» του κυπέλλου UEFA. Η κληρωτίδα έβγαλε τους Παριζιάνους στον ευρωπαϊκό δρόμο της «Ενωσης», με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στις 14 ή 15 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ και τον επαναληπτικό στις 22 του μήνα στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Η κλήρωση άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ δεν έδειξε προβληματισμένος. Αλλωστε όπως είχε δηλώσει αυτό που θα τον απασχολούσε ιδιαίτερα ήταν μια αναμέτρηση με κάποια από τις ισπανικές ομάδες και κυρίως με την κάτοχο του τροπαίου Σεβίλλη.

Εξάλλου, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας οι Τραϊανός Δέλλας και Μπρούνο Τσιρίλο υποδέχτηκαν την κλήρωση χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με μεγάλη αποφασιστικότητα. «Να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Το πρώτο παιχνίδι, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, είναι πολύ σημαντικό. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν νομίζω ότι τα δικά μας ματς θα έχουν σχέση με αυτό που έπαιξε με τον Παναθηναϊκό. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε φέτος στην Ευρώπη. Το Κύπελλο UEFA είναι κίνητρο για εμάς», υποστήριξε ο «Κολοσσός».

Ο Τσιρίλο, από την πλευρά του, εμφανίστηκε αισιόδοξος. «Εμείς θα τα δώσουμε όλα και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλά. Η Παρί είναι καλή ομάδα, αλλά σε αυτό το επίπεδο οποιαδήποτε ομάδα θα ήταν δύσκολη», είπε ο Ιταλός.

Η ταυτότητα της Παρί

Η Παρί ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1970 έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλήτρια Γαλλίας, έχει κατακτήσει 7 Κύπελλα και 2 Λιγκ Καπ, ενώ το 1996 κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων. Τα τελευταία χρόνια έχει περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου, αφού η Λιόν έχει κυριαρχήσει πλήρως στο Σαμπιονά. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γκι Λακόμπ και αρχηγός της είναι ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός Πέντρο Παουλέτα, ενώ στο ρόστερ της διαθέτει αξιόλογους παίκτες όπως τους Μποναβεντούρε Καλού, Πιερ Αλέν Φρο, Ζερόμ Ροτέν, Εντουάρντ Σισέ και Μάριο Γιέπες.

– Αγωνιστικά η ατυχία κτύπησε πάλι τον Νίκο Γεωργέα, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και έτσι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 εβδομάδες. Θυμίζουμε πως αύριο η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή