Διαφορετικοί οι στόχοι για Ολυμπιακό, Πανιώνιο

Διαφορετικοί οι στόχοι για Ολυμπιακό, Πανιώνιο

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετέχουν στην ίδια διοργάνωση (Ευρωλίγκα του πόλο), έχουν, όμως, διαφορετικούς στόχους ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος. Ο Ολυμπιακός να προκριθεί, καταρχάς, στους προημιτελικούς και ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον προπονητή του, Γιάννη Γιαννουρή, να συλλέξουν εμπειρίες οι πολλοί νεαροί παίκτες του. Ετσι, στους σημερινούς αγώνες τους, η μεν ομάδα του Πειραιά που υποδέχεται στις 8 μ.μ. τη γαλλική Μαρσέιγ, θέλει μόνο νίκη, εκείνη δε, της Ν. Σμύρνης θα επιδιώξει να «κλέψει» κάποιο βαθμό από την πανίσχυρη φιλοξενούμενή της (7 μ.μ.), ουγγρική, Χόνβεντ.

Λογικά και με βάση τα όσα έχουν δείξει οι ομάδες (η Μαρσέιγ στην πρώτη αγωνιστική ηττήθη στη Μασσαλία από την κροατική, Γιουγκ με 4-10), ο Ολυμπιακός, που στην πρεμιέρα νίκησε στην Ισπανία την Μπαρτσελόνα με 10-9, δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα να διπλασιάσει τις επιτυχίες του. Αυτό, υπό την προϋπόθεση, ότι θα παίξει σοβαρά. Με τον Ολυμπιακό αναμένεται ν’ αγωνισθεί και ο Νίκιτς, που τραυματίσθηκε στο ντέρμπι με τον Εθνικό. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σχίζα.

Οι Μπένεντεκ, Μόλναρ, Σίβος, Γκ. Κις, Μπάρανι, Βάρι, Ο. Κόβατς, ο τερματοφύλακας Γκέργκελι (είναι αδελφός του παίκτη του Πανιώνιου) κ.λπ. συγκροτούν ένα πανίσχυρο συγκρότημα. Στη Χόνβεντ αγωνίζεται και ο παλαιός παίκτης του Πανιώνιου, ο διεθνής Σέκελι.

Ο κ. Γιαννουρής και σήμερα θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματισμένου Γκέργκελι και του άρρωστου Μπεριστιάνου.

Στην πρώτη αγωνιστική ο Πανιώνιος έχασε στην Ιταλία από την Ατλαντίς Ποζίλιπο Νάπολι με 9-14, ενώ η Χόνβεντ στη Βουδαπέστη επεβλήθη της ισπανικής Μπαρθελονέτα με 12-8.

Αύριο η Μπαρθελονέτα θα φιλοξενήσει την Ποζίλιπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή