Δύο επιτυχίες για… ηρεμία

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να κάνουν… καλά Χριστούγεννα άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, θα πρέπει να κλείσουν τη χρονιά με δύο νίκες, σήμερα στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό και την Τετάρτη στο παιχνίδι κυπέλλου με το Χαϊδάρι. Για τους «ερυθρόλευκους» προέχει η αποψινή συνάντηση με την ομάδα της Νίκαιας στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης, 19.00), μετά το τέλος της οποίας θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα. Παρεμπιπτόντως, το παρελθόν δείχνει ότι η ομάδα που τερματίζει στην κορυφή στον 1ο γύρο, σπάνια χάνει το πρωτάθλημα. Βέβαια, στο μυαλό τους οι Πειραιώτες έχουν άλλα να τους απασχολούν, παρά ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα.

Κατ’ αρχάς, θέλουν το τρίποντο για να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας πέντε βαθμών που τους χωρίζει από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, ένα άλλο θέμα που «καίει» σχετίζεται με τη στάση του κόσμου στο γήπεδο. Αυτή τη φορά θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας ή θα συνεχιστούν οι αποδοκιμασίες (ακούστηκαν αρχικώς την προηγούμενη αγωνιστική, στο παιχνίδι με το Αιγάλεω) προς τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση; Σίγουρα, η ατμόσφαιρα δεν είναι καλή, όμως δεν αποκλείεται ο κόσμος να έβγαλε την περασμένη εβδομάδα όσα κρατούσε μέσα του τόσο καιρό, να έχει ξεθυμάνει…

Ο Τροντ Σόλιντ, ο οποίος παραμένει στον πάγκο μέχρι να φύγει, φαίνεται πως έχει καταλήξει στους ένδεκα οι οποίοι θα ξεκινήσουν κόντρα στον Ιωνικό. Τερματοφύλακας θα είναι ο Νικοπολίδης, στα άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Ζεβλάκοφ (δεξιά), Γεωργάτος (αριστερά), με τους Κωστούλα και Ζούλιο Σέζαρ να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς και Ριβάλντο, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Οκκάς (κορυφή), Μπαμπαγκίντα και Καστίγιο.

Την ίδια ώρα στον Πειραιά υπάρχει κινητικότητα για να οριστικοποιηθούν οι μεταγραφές παικτών από την ελληνική αγορά. Το πρώτο όνομα που αναμένεται να ανακοινωθεί θα είναι αυτό του Τοροσίδη της Ξάνθης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή