Επικίνδυνες αποστολές για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Επικίνδυνες αποστολές για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι έδρες του Αμαρουσίου και του Πανιωνίου μπορεί να προκαλέσουν… κλυδωνισμούς στη βαθμολογική κορυφή, μέχρι αποδείξεως τουναντίον, στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής. Το Μαρούσι που έχει βελτιωθεί αισθητά από τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (φωτ.), πριν από δύο μήνες, υποδέχεται και πάλι τους «πράσινους» που είναι πρώτοι στη βαθμολογία, ενώ ο Πανιώνιος που θέλει να παραμείνει στο «τρένο» της πρώτης τετράδας, θα φιλοξενήσει στο Ελληνικό, τον Ολυμπιακό. Οι «κυανέρυθροι» είναι αήττητοι στην έδρα τους, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται δυνατά αντανακλαστικά για να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από τη βαριά ήττα στη Βιτόρια.

Ντέρμπι ολκής, λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης της ΑΕΚ, θα είναι και η αναμέτρηση της «Ενωσης» με το Αιγάλεω, στο ΟΑΚΑ, όπου επιστρέφει ως αντίπαλος προπονητής ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, αντικαθιστώντας τον Στιβ Γιατζόγλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή