Αποφασισμένος ο Αρης, αισιόδοξος ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος ο Αρης, αισιόδοξος ο Ολυμπιακός

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο… πόδι βρίσκονται οι φίλαθλοι του Αρη για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας τους με την πρωτοπόρο του 3ου ομίλου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και την υποδοχή του Θοδωρή Παπαλουκά. Οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αναμέτρηση με τους Μοσχοβίτες και ο Αλεξ Σκέιλς υποστήριξε ότι με τη βοήθεια του κόσμου, ο Αρης μπορεί να νικήσει την ΤΣΣΚΑ.

«Θέλουμε να δώσουμε την ανάλογη συνέχεια στη νίκη που πετύχαμε στην Τουρκία. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε τη διάθεση να κρατήσουμε υψηλούς ρυθμούς στην Ευρωλίγκα, γιατί αποδεικνύουμε ότι δικαιούμαστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο κόσμος μας δίνει μεγάλη δύναμη και θέλουμε να μείνουμε αήττητοι στην έδρα μας» είπε ο Αμερικανός παίκτης του Αρη και κατέληξε: «Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα και έχει μικρές αδυναμίες. Θα πρέπει να της χαλάσουμε τον ρυθμό που βρίσκει στο παιχνίδι της».

Ο Ολυμπιακός είναι «ζαλισμένος» από την πρόσφατη ήττα που γνώρισε από τον Πανιώνιο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει τα χρονικά περιθώρια για να «χαλάσει» την καλή εικόνα που έχει δημιουργήσει και στην Ευρωλίγκα. Ο Πίνι Γκέρσον μίλησε, χθες, στους παίκτες του για τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και ζήτησε άμεση ανασύνταξη για τον τελευταίο, ευρωπαϊκό αγώνα των «ερυθρολεύκων», το 2006.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει, αύριο, για το Ζάγκρεμπ, όπου τον περιμένει δύσκολος αγώνα με την Τσιμπόνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή