ΠΑΟ για το αήττητο

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ είναι η σημερινή και η αυριανή για τις ομάδες βόλεϊ του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» παίζουν στο Νόβισαντ με τη Βοϊβοντίνα, οι «κυανόλευκοι» στον Εύοσμο (20.30) με τη Ντιναμό Μόσχας ενώ αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν την Ματσεράτα. Οι δύο τελευταίοι χρειάζονται επειγόντως νίκες για να υποδεχτούν το νέο έτος με ελπίδες για την πρόκριση στους «12» της διοργάνωσης.

Το αήττητο θέλει να διαφυλάξει ο Παναθηναϊκός στο Νόβισαντ. Το απουσιολόγιο του Ντος Σάντος είναι αδειανό και οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί των επιτυχημένων εμφανίσεων. Οι παράγοντες του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη διοργάνωση του φάιναλ φορ ενώ ο προπονητής δήλωσε ότι θα ήθελε να έρθει η τελική φάση στην Αθήνα. Η βαθμολογία του τέταρτου ομίλου: Παναθηναϊκός 8, Κούνεο 7, Οστράβα 6, Φριντριχσάφεν 6, Βοϊβοντίνα Νόβι Σαντ 5, Νουμάνθια Σορία 4.

Τη βοήθεια του κόσμου ζήτησαν οι παίκτες του Ηρακλή για το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι με τη Δυναμό Μόσχας. Η ρωσική ομάδα είχε κατακτήσει πέρσι την τέταρτη θέση στο «φάιναλ φορ» του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξήχθη στη Ρώμη. Οι Ρώσοι διεκδικούν την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα τους είναι μια μικρογραφία της εθνικής Ρωσίας. Στη σύνθεσή της βρίσκονται οι Μακάροφ, Μπερεζένκο, Βολκόφ, Πολτάφσκι, Γκρανκίνε, Ιβάνοφ, Κουλέτσοφ και οι Βούλγαροι διεθνείς, Καζίσκι και Σαλπάροφ. «Νομίζω η Δυναμό είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στο φετινό φάιναλ φορ. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που στηρίζεται στην επιθετική της υπεροχή και στο καλό μπλοκ. Σε κάθε παιχνίδι η Δυναμό πιάνει πάνω από 60% στην επίθεση και έτσι διορθώνει τις αδυναμίες της στην υποδοχή. Εχει καλό μπλοκ όπως οι περισσότερες ρωσικές ομάδες. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε ο Αλέκος Λεώνης.

Ο «Γηραιός» προέρχεται από νίκη στο θεσμό – επικράτησε της Ορτέκ Νεσελάντε με 3-1 – και διεκδικεί στο ακέραιο τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η βαθμολογία του 2ου ομίλου: Ντιναμό Μόσχας 8, Νόλικο Μαασέικ 7, Τρεβίζο 7, Ηρακλής 5, Παρί 5, Ορτεκ Ρότερνταμ 4.

– Κορυφαίοι ξένοι και Ελληνες βολεϊμπολίστες θα πάρουν μέρος στο φετινό ολ σταρ γκέιμ (23/12, Μετς, 17.00). Με τους Ελληνες θα παίξουν οι Κουρνέτας, Ψάρρας, Ρουμελιώτης, Ντονάς, Γκιούρδας, Μπάεφ, Κυριαζής, Ιωακειμίδης, Ρουμελιώτης, Κράβαρικ, Πανταλέων, Ανδρεάδης, Σμαραγδής, Καραγιάννης, Παπαδημητρίου, Μπαμπαλιούτας. Ξένοι: Μαρσέλο, Ντεπεστέλ, Ζίλσον, Νίλσον, Γκόμες, Τόπελ, Ντάντε, Νάραντσιτς, Σάσι, Σιμεούνοβιτς, Κόβατς, Μέστερ, Μπρίνκμαν, Βιαφάρα, Μεάνα, Μουνιόθ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή