«Ζωντανός» ο ΠΑΣ 1-1 με Ηρακλή

«Ζωντανός» ο ΠΑΣ 1-1 με Ηρακλή

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού στους Ζωσιμάδες έδωσαν τον νέο χρόνο Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα. Η ισοπαλία (1-1), χθες, στο Καυταντζόγλειο δεν δίνει τη δυνατότητα σε καμία από τις δύο ομάδες να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας και τις στέλνει σε ρεβάνς στην πρωτεύουσα της Ηπείρου (10/1).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να σταματήσει το νικηφόρο σερί του «γηραιού», ο οποίος, ωστόσο, ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Διαμαντίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας ύστερα από σουτ του Πουρσανίδη και με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Τόλιου. Το γκολ έριξε τον ρυθμό του αγώνα, ο οποίος κύλησε στη συνέχεια χωρίς κάτι ιδιαίτερο και μόνο προς το τέλος του ημιχρόνου ο ΠΑΣ προσπάθησε να βγει μπροστά και να κυνηγήσει την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου συνέχισε την πίεση στην επανάληψη, πήρε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού και δεν άργησε να ισοφαρίσει με τον… συνήθη ύποπτο, Γιώργο Σαϊτιώτη, ο οποίος με τον γνωστό τρόπο (απευθείας εκτέλεση φάουλ) έστειλε το ματς σε ρεβάνς. Το γκολ αφύπνισε τους παίκτες του Γιόζεφ Μπουμπένκο, αλλά οι προσπάθειές τους να σημειώσουν κι άλλο γκολ δεν ευοδώθηκαν, κυρίως λόγω της σωστής αμυντικής τακτικής του ΠΑΣ.

Χωρίς το μεγάλο λάθος η διαιτησία του Θεσσαλονικιού Δαλούκα, ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ιωαννίδη, Γ. Γεωργιάδη από πλευράς Ηρακλή και Ν. Γεωργιάδη, Καζναφέρη, Μπελά, Τόλιου, για τα Γιάννινα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης, Σνάουτσνερ, Κατσαμπής, Ιωαννίδης, Πουρσανίδης, Διαμαντίδης (75΄ Αλέκου), Γ. Γεωργιάδης, Καπετάνος (58΄ Παπαδόπουλος), Μπιλίσκοφ, Ρίβας (78΄ Φορτούζι), Ερέρα.

ΠΑΣ: Τόλιος, Ντάσιος, Κατερίνης, Αντάντο, Γήττας, Καζναφέρης (56΄ Μπελά), Μιχαλόπουλος (78΄ Τάτσης), Ν. Γεωργιάδης (35΄ Κοντογουλίδης), Ντεκάμπς, Ρεπερνέ, Σαϊτιώτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή