«Πυρά» κατά πάντων, με μηνύματα αισιοδοξίας

«Πυρά» κατά πάντων, με μηνύματα αισιοδοξίας

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιχμηρός, αυστηρός, αισιόδοξος αλλά χωρίς διάθεση αυτοκριτικής εμφανίστηκε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, μιλώντας στο περιθώριο σύσκεψης της Σούπερ Λίγκας, όπου τόνισε μεταξύ άλλων: «Η εικόνα δεν είναι καθόλου καλή. Πήγα να συζητήσω με τους παίκτες, γιατί η πείρα με έκανε μάντη. Ηταν απαράδεκτη η εμφάνιση με την Παρί, ξενέρωσαν όλους τους οπαδούς. Μετά είχαμε άλλη απαράδεκτη εμφάνιση με την Κέρκυρα. Τα μέτρα δεν μπορούν να ανακοινωθούν σήμερα. Στην ομάδα πρέπει να είναι άνθρωποι με καρδιά πρωταθλητή, να παλεύουν κάθε παιχνίδι. Κάποιοι είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να είναι μέλη του Παναθηναϊκού. Αυτό θα το δούμε και θα εκτιμηθεί αναλόγως. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει μια ομάδα.

Αν ήταν μία η αιτία, θα ήταν πολύ εύκολο να λύσουμε το πρόβλημα. Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Οι οπαδοί περιμένουν πρωταθλήματα και τίτλους, το ίδιο και εμείς. Ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που παίζει στην Ευρώπη σταθερά κάθε Μάρτιο. Εκεί μετριέται η δύναμη. Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτή η ομάδα, για λόγους που δεν ευθύνεται μόνο αυτή, αλλά άλλοι παράγοντες, δεν έχει πάρει τίτλους. Σίγουρα είναι ευχάριστο να κερδίζεις τίτλους, αλλά δεν αποτελεί συντέλεια του κόσμου όταν δεν τα καταφέρνεις. Είναι μια ομάδα που ουδέποτε έχει περάσει από την κατάσταση που έχουν περάσει άλλες ομάδες, με υποβιβασμούς ή να της έχει χαρίσει το Δημόσιο εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα 100-150 άτομα μας έχουν συνηθίσει σε ανάλογες συμπεριφορές. Αυτή τη φορά τους δόθηκε η αφορμή, άλλες φορές πάνε χωρίς καν να υπάρχει αφορμή. Είμαστε ισχυρή διοίκηση και δεν ασχολούμαστε. Οι 100, 200, 500 δεν εκφράζουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού, κινούμενοι με δημοσιογράφους υποβολείς των ενεργειών τους και φερέφωνα. Υπάρχουν δημοσιογράφοι και μάλιστα άλλων ομάδων, που υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνουν οι δικοί μας φίλαθλοι στο ματς με την Καλαμαριά. Δεν θεωρώ ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Εχουμε προβλήματα, ίσως να μην έχουν γίνει οι κατάλληλες επιλογές προσώπων, αλλά δεν έχει έρθει η καταστροφή».

– Πρόστιμο 100 χιλ. ευρώ θα πληρώσουν οι παίκτες, όπως αποφάσισε τελικά η διοίκηση.

– Χωρίς τους Παπαδόπουλο, Μπόβιο, Μόρις, Βύντρα, Μάντζιο θα υποδεχθούν απόψε (19.00) οι «πράσινοι» την Καλαμαριά.

Απάντηση υψηλών τόνων του Ερασιτεχνικού στον κ. Σκυλακάκη

Ανέβασε τους τόνους ο Ερασιτεχνικός Παναθηναϊκός, μετά την τοποθέτηση του κ. Σκυλακάκη ότι το γήπεδο στον Βοτανικό μπορεί να γίνει και χωρίς τη συμμετοχή του. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟ, τονίζεται μεταξύ άλλων: «Το γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας είναι το λίκνο του Παναθηναϊκού και γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να παραχωρηθεί για να αυξήσει ο οποιοσδήποτε την προσωπική του περιουσία. Λέμε ναι στο γήπεδο του Βοτανικού, αλλά με τρόπο κατοχυρωτικό για τα συμφέροντα του ΠΑΟ Α.Ο. Καλούμε τον κ. Σκυλακάκη να δώσει στη δημοσιότητα τη σύμβαση Δήμου – ΠΑΕ και την προτεινόμενη σύμβαση Δήμου – Ερασιτέχνη με τις σχετικές αντιρρήσεις μας, για να μάθει ο κόσμος του ΠΑΟ τα τεκταινόμενα και την αλήθεια. Εάν δεν το κάνει θα το κάνουμε εμείς. Το Δ.Σ. διαβεβαιώνει ότι ουδέποτε θα υπογράψει την οποιαδήποτε σύμβαση αν τα συμφέροντα του Ερασιτέχνη δεν κατοχυρώνονται πλήρως».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή