Μόνο με νίκη θα ελπίζει ο Ολυμπιακός

Μόνο με νίκη θα ελπίζει ο Ολυμπιακός

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγώνας… χωρίς αύριο είναι ο σημερινός για τον Ολυμπιακό και τη Ματσεράτα, παρότι απομένει ένας ολόκληρος γύρος για την ολοκλήρωση των αγώνων των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες (19.00) και την ηττημένη θα τη βρει η νέα χρονιά με ελάχιστες ελπίδες για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου του, όπου βρίσκεται και η Ματσεράτα. Από την άλλη πλευρά η αντίπαλός του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, η οποία, όμως, διανύει περίοδο κάμψης.

Μόνο μία νίκη έχει πετύχει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επικράτησε, εντός έδρας, της Κνακ Ρουζελάρε με 3-2 ενώ έχασε εκτός έδρας από τις Σκρα Μπελχάτοφ (2-3), Χοτβόλεϊς (1-3) και Λέφσκι Σόφιας (0-3). «Πρέπει να προσέξουμε το ματς με τη Ματσεράτα και να κάνουμε, επιτέλους, ένα καλό παιχνίδι στην Ευρώπη. Δεν το πράξαμε στη Σόφια, πρέπει να προσπαθήσουμε με τη Ματσεράτα, που δεν είναι τυχαία ομάδα, αλλά η πρωταθλήτρια Ιταλίας. Και το κακό είναι ότι δεν έχει κι αυτή άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών και θα έρθει πλήρης», υπογράμμισε ο πασαδόρος Βασίλης Κουρνέτας.

Στο απουσιολόγιο του Τάσου Κουμπλή εξακολουθεί να υπάρχει το όνομα του Χόρχε Ελγκέτα, διότι ο Αργεντινός ακραίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

«Για τη Ματσεράτα δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Δεν έχει σημασία ότι κάνει άσχημη πορεία στη διοργάνωση. Διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Θα επιδιώξουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ είτε ως τρίτοι ή ως καλύτεροι τέταρτοι. Πρέπει να προσέξουμε το σερβίς της Ματσεράτα. Είναι, όμως, ομάδα που έχει αδυναμία στην υποδοχή. Το ευχάριστο είναι ότι ο Ρουμελιώτης επανήλθε στους ρυθμούς που έχει συνηθίσει να παίζει», δήλωσε ο προπονητής.

Σε αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη χθες για τον τρίτο όμιλο, όπου μετέχει και ο Ολυμπιακός, η Σκρα Μπελχάτοφ νίκησε στην Πολωνία τη Χοτβόλεϊς Βιέννης με 3-2. Τα σετ: 20-25, 25-20, 28-30, 25-19, 15-11.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή