Νιώθει το τέλος να έρχεται

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διακοπές οκτώ ημέρων απολαμβάνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, καθώς θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στις 28 του μηνός. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει αν θα επιστρέψουν όλοι όσοι έφυγαν, αφού η… πορεία του Τροντ Σόλιντ φαντάζει με εκείνη του ακροβάτη πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Ο Νορβηγός θα γεμίσει τις μπαταρίες του στο Βέλγιο, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει αν θα παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Γεγονός είναι πως το κλίμα δεν σηκώνει τον Σόλιντ στον Πειραιά. Και είναι ένα θέμα που προβληματίζει έντονα τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων». Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως εδώ και αρκετές ημέρες αναζητείται διάδοχη κατάσταση στο εξωτερικό. Ο Βαλντερέι Λουξεμπούργκο είναι ένας προπονητής που υπάρχει σε περίοπτη θέση στη λίστα των υποψήφιων τεχνικών. Αλλά δεν είναι το μόνο.

Δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με ημερομηνία λήξεως, έως το καλοκαίρι δηλαδή, με έναν Ελληνα προπονητή που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Η χθεσινή απόφαση του Τάκη Λεμονή να αποχωρίσει απ’ την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης, είχε ως αποτέλεσμα να γίνει αυτομάτως ο Ελληνας τεχνικός το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Σόλιντ. Βεβαίως, επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος δεν μπορεί να γίνει απ’ την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Σόλιντ το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Μόνο όταν «σπάσει» το συμβόλαιο αυτό θα ανακοινωθούν οι αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών.

Σε ευχαριστήρια δήλωσή του, η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων», ο Θανάσης Κωστούλας τόνισε: «Φεύγοντας από τον Ολυμπιακό, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Γιώργο Λούβαρη. Επίσης, τους Σάββα Θεοδωρίδη και Κούλη Δουρέκα, με τους οποίους συνεργάστηκα πολύ καλά, σε καθημερινή βάση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή