«Πράσινο» αντίο με νίκη στο 2006

«Πράσινο» αντίο με νίκη στο 2006

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αντίο» με νίκη στο 2006 θέλει να πει από το Ζάγκρεμπ ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει την Τσιμπόνα (19.15), αλλά οι Κροάτες, όπως θα συμβεί και με τους επόμενους αντιπάλους των «πρασίνων» για όσο διάστημα διατηρηθεί η αήττητη πορεία τους, θέλουν να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα νικήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Ομπράντοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή δεκαπέντε παίκτες, λόγω των τραυματισμών που έχουν ο Τόνι Ντελκ, ο Σάνι Μπετσίροβιτς και ο Κώστας Τσαρτσαρής, αν και ο τελευταίος είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο συμπαίκτες του και έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνισθεί. Οι «πράσινοι» περιμένουν «ζεστή» ατμόσφαιρα από τους Κροάτες φιλάθλους, λόγω της παρουσίας του Σέρβου προπονητή του ΠΑΟ, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Ομπράντοβιτς, θα παίξει σε έδρα που διακατέχεται από φανατισμό.

«Να διευρύνουμε το σερί μας»

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που φαίνεται να είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Οπότε αν θέλουμε να διευρύνουμε το σερί μας στην Ευρωλίγκα, θα πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά και συγκεντρωμένα για σαράντα λεπτά. Πρόσφατα πήραν έναν πλέι μέικερ, τον Αντριου Σισνιέσκι, που κάνει την Τσιμπόνα ακόμη πιο δυνατή στην περιφέρεια. Σίγουρα έχουν εξτρά κίνητρο να κερδίσουν το αήττητο Παναθηναϊκό» υποστήριξε ο Ομπράντοβιτς, ενώ ο Μάικ Μπατίστ δήλωσε έτοιμος για… «πόλεμο».

«Θυμάμαι το παιχνίδι που χάσαμε πέρυσι στο Ζάγκρεμπ στην πρεμιέρα της φάσης των «16», αλλά πιστεύω ότι είναι μια νέα σεζόν και πλέον πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Γι’ αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι αν δεν παίξουμε σκληρά θα χάσουμε και αυτό είναι κάτι που κανείς μας δεν θέλει να συμβεί. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε «πεινασμένοι» παρά το 8-0 και θα είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Ξέρουμε ότι θα προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος». Η ομάδα του Ζάγκρεμπ μετρά 4 νίκες και 4 ήττες στην Ευρωλίγκα, ενώ στην Αδριατική λίγκα βρίσκεται στην πρώτη θέση με 12 νίκες και 2 ήττες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή