Γιαννακόπουλος: Αξίζω ακόμη να παίζω

Γιαννακόπουλος: Αξίζω ακόμη να παίζω

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πλέον επιτυχημένος Ελληνας ποδοσφαιριστής στην Αγγλία, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, δεν διάγει και την καλύτερη περίοδό του στην Μπόλτον Γουόντερερς, μολονότι ο σύλλογος της βορειοδυτικής Αγγλίας φιγουράρει στην τέταρτη θέση της Πρέμιερσιπ, μαζί με την Αρσεναλ.

Δύο τραυματισμοί και ο ερχομός ενός παραγωγικού σκόρερ στην ομάδα έχουν κρατήσει τον πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 μεταξύ πάγκου και εξέδρας για το μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν ώς τώρα. Ωστόσο, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού δηλώνει ότι θέλει να παραμείνει στην Μπόλτον και να ξανακερδίσει τη θέση του στην ενδεκάδα, παρά τις φήμες για μεταγραφή στη Νιούκαστλ.

«Ο προπονητής πιστεύει στις ικανότητές μου, κάτι που είναι και το πιο σημαντικό για μένα, και θα προσπαθήσω να του δείξω ότι ακόμη αξίζω να παίζω» δήλωσε χθες στην αγγλική τηλεόραση.

Ο Στέλιος ήταν πέρυσι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά η μεταγραφή του Γάλλου Νικολά Ανελκά, που φαίνεται να ξαναβρίσκει στο «Ρίμποκ Στέντιουμ» τη φόρμα που είχε ως παίκτης της Αρσεναλ, έχει αλλάξει τις επιθετικές προτεραιότητες του τεχνικού, Σαμ Αλαρνταϊς. Στην αρχή της περιόδου μάλιστα τόσο ο προπονητής της Μπόλτον όσο και ο Οτο Ρεχάγκελ στερήθηκαν των υπηρεσιών του Ελληνα χαφ λόγω του τραυματισμού του σε μία από τις προπονήσεις της Εθνικής τον Σεπτέμβριο.

Τη μέρα που ο Γιαννακόπουλος ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα, η ατυχία τού χτύπησε και πάλι την πόρτα. Την περασμένη εβδομάδα απέναντι στην Αστον Βίλα πήρε θέση βασικού λόγω του τραυματισμού του Ελ Χατζί Ντιουφ, αλλά στα μισά του πρώτου ημιχρόνου ξαναχτύπησε.

«Προσπάθησα να επιστρέψω στα γήπεδα το ταχύτερο δυνατόν. Είχα μόλις πάρει το «πράσινο φως» από το ιατρικό τιμ, αλλά ύστερα από 25 λεπτά τραυματίστηκα, δεν ήταν η μέρα μου κόντρα στην Αστον Βίλα» είπε με παράπονο ο Στέλιος.

«Ως τώρα είχα μια άτυχη περίοδο, με δύο τραυματισμούς που με έχουν ρίξει πίσω, και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να αντιμετωπίσω. Δεν τα παρατάω ποτέ, η ομάδα πάει καλά και προσπαθώ να βάλω τα δυνατά μου» τονίζει στις δηλώσεις του στο Sky Sports.

Ο 33χρονος διεθνής έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2008 με την Μπόλτον, όμως ο αγγλικός Τύπος έχει κάνει λόγο για ενδιαφέρον του προπονητή της Νιούκαστλ, Γκλεν Ρέντερ, και επικείμενη πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ στον παίκτη για μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή