Καλαϊτζής – Παπαλουκάς… οι πρωταγωνιστές

Καλαϊτζής – Παπαλουκάς… οι πρωταγωνιστές

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Καλαϊτζής δεν μπορούσε να πιστέψει το λάθος που έκανε στα 17 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα του Αρη με την ΤΣΣΚΑ, ενώ ο Θοδωρής Παπαλουκάς, που έκανε το «κλέψιμο» της μπάλας από τον Καλαϊτζή, ευχαρίστησε τον κόσμο του Αρη για την υποδοχή που του επεφύλαξαν.

«Επρεπε να σουτάρω, τουλάχιστον να διεκδικήσουμε στην παράταση στο παιχνίδι. Εκανα λάθος. Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ είναι μαζί τόσα χρόνια, ο ένας ξέρει τον άλλον. Είναι μια ομάδα που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Αυτή τη στιγμή μένει η πίκρα για το μέλλον» είπε ο Καλαϊτζής, που έκανε λανθασμένη «ανάγνωση» της επιλογής του στην τελευταία επίθεση του Αρη. Τι είπε ο «δράστης» της ΤΣΣΚΑ, Θοδωρής Παπαλουκάς; «Εγώ στο μυαλό μου είχα να κάνω φάουλ. Πέρασε τη γραμμή και θεώρησα ότι έπρεπε να τον περιμένω. Ημασταν και τυχεροί και πήραμε τη νίκη». Ο Παπαλουκάς ήταν επιφυλακτικός για την υποδοχή που θα του επεφύλασσαν οι οπαδοί του Αρη, αλλά τελικά επικράτησε ο μπασκετικός πολιτισμός των «κιτρινόμαυρων».

«Αγχώθηκα πριν από το παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Ηταν πρωτόγνωρο συναίσθημα για μένα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις και να χειροκροτάς τον αντίπαλο» δήλωσε ο διεθνής πλειμέικερ, που θεωρεί ότι η ΤΣΣΚΑ έκανε κατάθεση ψυχής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή