Ο τραυματισμός έβαλε «φρένο» στη Γουίλιαμς

Ο τραυματισμός έβαλε «φρένο» στη Γουίλιαμς

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φρένο στα όνειρα της Βίνους Γουίλιαμς για μια καλή πορεία στα κορτ το 2007 βάζει, προς το παρόν, ένας τραυματισμός. Η πρώην κορυφαία τενίστρια του κόσμου, μαζί με την αδελφή της, Σερίνα, είχαν υποσχεθεί στους θαυμαστές τους ότι τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα βαθμολογικά «ρετιρέ» του αθλήματος. Η 27χρονη, όμως, πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη γιατί ένας παλιός τραυματισμός στο χέρι άρχισε πάλι να της δημιουργεί προβλήματα. Ετσι, ενδέχεται να μην πάρει μέρος στο αυστραλιανό όπεν (έναρξη στις 15 Ιανουαρίου), ενώ ακύρωσε τη συμμετοχή της στο κύπελλο «Χόπμαν», ένα μεικτό τουρνουά εθνικών ομάδων. Η διοργάνωση αρχίζει στις 30 Δεκεμβρίου, στο Περθ, αλλά οι ενοχλήσεις στον καρπό δεν θα επιτρέψουν στη Βίνους να πάρει μέρος. «Η Βίνους ασχολείται αυτόν τον καιρό με το πρόβλημα στο χέρι της και καθημερινά τρέχει στους γιατρούς. Στις προπονήσεις πονάει πολύ όταν προσπαθεί να χτυπήσει την μπάλα με το μπάκχαντ», δήλωσε ο διευθυντής των αγώνων, Πολ Μακνάμι. Παράλληλα, αυτές τις ημέρες η τενίστρια έχει εμπλακεί και σε μια δικαστική διαμάχη, στη Φλόριντα.

Στο κύπελλο «Χόπμαν» τη θέση της Βίνους Γουίλιαμς θα πάρει στην αμερικανική ομάδα η, σχετικά, άγνωστη Ασλεϊ Χάκλροουντ. Αυτό δείχνει το μεγάλο κενό που έχουν αφήσει στο τένις της χώρας η αποχώρηση της Λίντσεϊ Ντάβενπορτ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Σερένα Γουίλιαμς, η Μόνικα Σέλες και η Τζένιφερ Καπριάτι.

– Να συνεχίσει τις επιτυχίες τους επιθυμεί και τη νέα χρονιά ο Ρότζερ Φεντερέρ. Ο, κατά πολλούς, κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών το 2006 συνέλεξε τρία τρόπαια από γκραν σλαμ αλλά έχασε από τον Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός. Το 2007 σχεδιάζει να κατακτήσει και τα τέσσερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή