«Εκλεισε» Σλοβάκο τερματοφύλακα ο Ηρακλής

«Εκλεισε» Σλοβάκο τερματοφύλακα ο Ηρακλής

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Μάριον Αλιούτα και τον Τάσο Δέντσα ο Ηρακλής θα ενισχυθεί και με τον Ντούσαν Πέρνις. Η διοίκηση του «Γηραιού» συμφώνησε σε όλα με τη Ζίλινα για την απόκτηση του Σλοβάκου τερματοφύλακα με τη μορφή δανεισμού ώς το καλοκαίρι του 2008. Συν τοις άλλοις οι «κυανόλευκοι» διατηρούν οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Πέρνις το καλοκαίρι του 2007 ή στη λήξη της συμφωνίας έναντι του ποσού των 180 χιλιάδων ευρώ. Ο Σλοβάκος γκολκίπερ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Τετάρτη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να αρχίσει προπονήσεις με τον Ηρακλή.

– Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος περνά σε δεύτερη μοίρα ύστερα από τη δήλωση του Μάκη Κατσαβάκη σύμφωνα με την οποία σκέφτεται ακόμη και την αποχώρησή του: «Σαν Καλαμαριά δεν θέλουμε τόσο τη διάκριση μέσω του Κυπέλλου, αφού προέχει η παραμονή, θα ήθελα να πω ότι παλεύω στη Θεσσαλονίκη με τεράστιες δυσκολίες που με έχουν τσακίσει και με την ευκαιρία των εορτών θα σκεφτώ πολύ τη συνέχεια στον σύλλογο». Ο προπονητής των Ποντίων τις τελευταίες ημέρες είναι πολύ δυσαρεστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πολύ δύσκολα θα αλλάξει, οπότε είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει ακόμη και την παραίτησή του.

– Στον Αρη μετά τις μεταγραφές και των Κάρλος Εντουάρντο Φεράρι Κακά και του Πάμπλο Κοΐρα την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να προβεί στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή